Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Noomi Rapace berättar: Min son oroar sig över mig

04 nov, 2021 
AvElin Jonsson
noomi-rapace-sonen-lev-rapace
Noomi Rapace ger sig hän i vad hon än hoppar på. Inför en roll gör hon hundra procent och lite till.
Men hennes fokus och dedikering skapar även en stor oro bland hennes nära och kära.
Främst hennes 18-åriga son Lev som ju ”känner Noomi Rapace bäst av alla”.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 saker om Noomi Rapace som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Noomi Rapace som du kanske inte visste

Nu är det tio år sedan som ex-makarna och det forna skådespelarparet Ola Rapace och Noomi Rapace valde att separera efter nio år som gifta. Relationen har Ola Rapace tidigare beskrivit som väldigt passionerad, präglad av enorm kärlek för varandra men också med oändligt många och stora gräl.

Under sin relation gav de liv till sonen Lev Rapace – som nu gått och fyllt 18 år. Ola Rapace har även 22-åriga dottern Line Rapace sedan sin relation med skådespelaren Malin Morgan.

exparet Ola och Noomi Rapace
I fjol berättade Ola Rapace i podcasten Nemo möter en vän att han och Noomi borde gjort slut tidigare.

Noomi Rapace hårda arbete inför en ny roll

I en ny intervju berättar Noomi Rapace om hur hon gärna går ”all the way in” och lite till när hon ska skådespela inför en film. Vilket kan göra att hennes nära och kära ibland känner en viss oro.

Annons

– Jag skapade en identitet där jag blev en person som alltid ger hundra procent. Jag kan liksom inte göra mindre än så, och jag är även väldigt envis. I varje roll jag tar mig an finns det alltid ett tillfälle – där jag alltid måste riva ner en mur och möta en rädsla som jag har inom mig. Ibland är det fysiskt, ibland är det något känslomässigt eller psykiskt. Om jag har något som verkligen känns ”Oh, det där är läskigt”, då måste jag verkligen gå in där, säger hon i amerikanska podcasten Talk Easy.

Noomi Rapace om sonen Levs oro när hon jobbar

Nyligen skadade Noomi Rapace sig rejält i samband med ett filmjobb, hon bröt näsan. Incidenten orsakades till stor del av att Noomi Rapace helst ger järnet i vad hon än ger sig in på. Vidare berättar Noomi Rapace att sonen Lev inför hennes senaste roll i hyllande filmen Lamb, frågade ut sin mamma så att det inte skulle vara så att hon gick för långt.

Annons

– Han typ ”okej okej, men måste du göra några stuntjobb i filmen?” Det är hans enda fråga, om det typ finns en risk att jag kommer skada mig under jobbet. Och jag bröt ju min näsa nu i januari under ett filmjobb, vilket var ganska dramatiskt. Och han är 18 nu, han är en man och inte längre ett barn. Om han har några invändningar brukar han säga att ”du kanske inte borde göra det där”. Det är nästan så att han inte längre ställer frågor, utan mer rekommenderar mig att ta eller inte ta vissa jobb.

Noomi Rapace: Min son är min mentor

– Så det blir lite som att han nu kliver över och blir mer en mentor, eller typ en förälder till mig, haha, säger hon och förklarar att när Lev var yngre så hände det att han var med mamma på jobbet.

– Och då kunde han typ ”mamma snälla kan du försöka dra ner lite, och köra 80 procent istället”, varpå jag sa att jag skulle försöka och han bara suckar, haha!

– Han känner mig ju bäst av alla.

noomi rapace med sitt barn Lev rapace
Mor och son är även varandras kopior både i vad gäller klädsmak och look. Här är ekipaget på väg på gala i London.

Foto: TT/Instagram

Se också: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Se också: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons