Noomi och Ola Rapaces stora bråk inför sonen – skälet till skilsmässan

03 maj, 2021 
AvElin Jonsson
Noomi och Ola Rapaces stora bråk inför sonen – skälet till skilsmässan
2011 gick ex-makarna Noomi och Ola Rapace skilda vägar, och nu öppnar Ola upp om det stora gräl som kom att skrämma sonen Lev så pass att de insåg att relationen måste få ett slut.
Annons
10 tecken på att du lever i en destruktiv relation
10 tecken på att du lever i en destruktiv relation

Nu är det tio år sedan som ex-makarna och det forna skådespelarparet Ola Rapace och Noomi Rapace valde att separera efter nio år som gifta. Under sin relation gav de liv till sonen Lev Rapace – som nu gått och fyllt 18 år. Ola Rapace har även 22-åriga dottern Line Rapace sedan sin relation med skådespelaren Malin Morgan.

”Vi behövde trasa sönder förhållandet i smulor”

När Ola Rapace gästade podcasten Nemo möter en vän i fjol slog han fast att han och Noomi borde gjort slut tidigare, men att det var svårt eftersom de hade barn ihop.

– Vi borde ha lämnat varandra fem år tidigare. Men det var svårt, vi hade barn. Jag älskar fortfarande Noomi och jag tyckte det var svårt att erkänna mig besegrad, att vår kärlek inte skulle vara romantisk utan som en syskonkärlek, som den är nu. Det borde vi ha insett efter fem, sex år, förklarade han i podcasten och fortsatte:

Annons

– Men vi behövde trasa sönder förhållandet i smulor innan det räckte.

Rapace om grälet framför sonen Lev : ”Vi skrämde honom”

I en ny intervju i Framgångspodden förklarar Ola Rapace närmare hur det kom sig att han och Noomi Rapace valde att skilja sig. Skådespelaren berättar om ett stort gräl i natten som kom att bli avgörande för uppbrottet.

– Det sista som hände innan vi skilde oss. Då hade vi grälat en hel natt, och min son hade liksom vaknat. Men han vågade inte gå ut ur sitt pojkrum eftersom det lät så jävla hotfullt där ute. Och när vi märkte det, att det hade skrämt honom så mycket... Det var då vi insåg att nu räcker det. Vi kan inte leva såhär längre, förklarar Ola Rapace i podcasten.

Foto: TT/Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar