Noomi och Ola Rapace barn har vuxit upp – här är han idag

Noomi och sonen Lev ute på stan när sonen bara va en liten teenie.

Nu har ex-makarna Ola och Noomi Rapace son vuxit upp, och får med det hänga med mamma Noomi på häftiga kändisfester och annat. Mor och son är även varandras kopior både i vad gäller klädsmak och look. Spana in här!
21 april, 2021
Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar
0:49

Efter reklamen: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

(0:49)

Slå på ljud

2011 separerade ex-makarna och det forna skådespelarparet Ola Rapace och Noomi Rapace efter nio år som gifta. Under sin relation gav de liv till sonen Lev Rapace – som nu gått och fyllt 18 år. Ola Rapace har även 22-åriga dottern Line Rapace sedan sin relation med skådespelaren Malin Morgan.

Ola Rapace om äktenskapet med Noomi

När Ola Rapace gästade podcasten Nemo möter en vän i fjol slog han fast att han och Noomi borde gjort slut tidigare, men att det var svårt eftersom de hade barn ihop.

– Vi borde ha lämnat varandra fem år tidigare. Men det var svårt, vi hade barn. Jag älskar fortfarande Noomi och jag tyckte det var svårt att erkänna mig besegrad, att vår kärlek inte skulle vara romantisk utan som en syskonkärlek, som den är nu. Det borde vi ha insett efter fem-sex år, förklarade han i podcasten och fortsatte:

– Men vi behövde trasa sönder förhållandet i smulor innan det räckte.

Gifte sig i hemlighet i Paris

Idag är Ola Rapace gift med sjuksköterskan Sonja Jawo. Redan samma kväll som paret träffades första gången 2018 gjorde Ola Rapace klart för Sonja att han ville gifta sig med henne. Och nio månader senare gick de och knöt hymens band under största hemlighetsmakeri på plats i romantiska Paris.

Noomi Rapace om saknaden till sonen Lev

Noomi Rapace som sällan ger intervjuer och än mer sällan pratar om sitt privatliv, är nu snart Netflix-aktuell. Hon tillsammans med skådisen Jakob Oftebro har huvudrollerna i den kommande svenska Netflix-filmen Svart krabba, som kommer till streamingsajten 2022. På sin Twitter-sida visar Noomi Rapace upp lite behind the scenes-bilder från den kommande filmens inspelningar.

För ett par år sedan berättade Noomi Rapace om saknaden till sonen som inträffade när hon spelade in film i Oslo, och inte kunde träffa sonen Lev på fyra månader.

– Jag kan aldrig göra det igen. Även om jag kom hem varje helg, var det så jobbigt att lämna honom. Han var så ledsen. Då lovade jag honom att ta med honom varje gång jag ska vara borta mer än ett par veckor, berättade Noomi Rapace i Expressen för sex år sedan och fortsatte:

– Om du åker bort från ditt barn och kommer hem med dåligt samvete, tar det över. Då kommer du behöva hantera ditt samvete i stället för att umgås med ditt barn. Jag skäms inte över att jag älskar mitt jobb, och jag tror inte man behöver välja det ena eller det andra.

Idag är sonen 18 och hänger med mamma på gala

Idag är dock sonen ett par år äldre, så lika tufft att lämna sonen Lev hemma under filminspelningarna kanske det inte är. Vilket fall syns sonen Lev och mamma Noomi ofta tillsammans på olika kändispremiärer, galor och röda mattan-events. Och lille Lev är visst inte så liten lägre utan nu har han vuxit upp och blivit (typ) en man!

Filmpremiär: Madagaskar 2. Rigoletto, Stockholm. November, 2008. Noomi och Ola Rapace med Lev Noomi och Ola Rapace med sonen Lev

Familjen Rapace på biopremiär på Rigoletto i Stockholm, hösten 2008.

Mamma Noomi och sonen Lev på VIP-fest i London 2019

Sonen Lev och mamma Noomi matchar i snygga läderkappor på galej.

Mor och son är läckra i läder!

Noomi och sonen Lev Rapace på VIP-party i London 2019.

Samma stil, samma profil.

Ännu en VIP-fest i London – mor och son posar vant i kostym

Så snyggt mor- och son-ekipage!

På efterfest av premiären av filmen Roma

Lev och Noomi matchar i gamelrosa när de poserar för fotografen under minglet.

Än en gång kliver Noomi och sonen fram på galapremiär i synkade outfits.

Foto: TT/Instagram