Nicole Falciani säger ifrån efter frågorna om Eric Saades nya tjej Hanna

Nicole Falciani

Nicole Falciani säger nu ifrån efter att hennes följare undrat vad hon har för åsikt om Eric Saades nya tjej Hanna Schönberg. ”Jag förstår faktiskt inte varför så många av er ställer den här frågan. Det är över mellan mig och Eric”, säger Nicole.
13 juli, 2021
Nicole Falciani om programledardebuten i Paradise Hotel: "Känns helt sinnessjukt"
1:14

Efter reklamen: Nicole Falciani om programledardebuten i Paradise Hotel: "Känns helt sinnessjukt"

(1:14)

Slå på ljud

Under våren tog Nicole Falciani sitt pick och pack och flyttade med pojkvännen Adem Berisha till Rom i Italien. Trots att de njuter av tillvaron och livet i Italien så har allt inte varit helt enkelt.

– Det har hänt väldigt väldigt mycket på senaste tiden. Det har varit jättetufft känslomässigt att flytta utomlands. Det har varit tuffare än vad jag trott, och jag kan erkänna att jag har gråtit väldigt, väldigt mycket de senaste veckorna, säger Nicole Falciani i en Youtube-video, och förklarar att hon fått fixa de flesta praktiska grejerna, eftersom att hennes pojkvän inte kan prata italienska.

Nicole Falcianis uppbrott från Eric Saade

Förra våren såg livet annorlunda ut för Nicole. Hon bodde inte bara i Sverige, hon var även tillsammans med artisten Eric Saade och det dåvarande paret var förlovade och hade planerat att gifta sig i maj 2020. Men så blev det inte. Eric Saade valde att lämna relationen kort där innan.

Och idag är det inte bara Nicole som har hittat kärleken på nytt. Det har även Eric, som idag är tillsammans med influencern Hanna Schönberg.

Nicole om Erics nya flickvän

Som många andra influencers har Nicole Falciani hoppat på trenden där följarna säger ett påstående/ämne – och influencern ger sin åsikt om det. Efter att hon mer än en gång fått frågan om vad hon tycker om exet Eric Saades nya tjej Hanna Schönberg så säger hon ifrån.

”Nej men alltså jag förstår faktiskt inte varför så många av er ställer den här frågan. Det är över mellan mig och Eric, och det har det varit länge. Jag har inget mer att säga än det jag redan sagt i intervjuer. Jag har ingenting emot hans nya tjej. Och ärligt så kunde jag inte bry mig mindre. Skönt att jag slipper honom”, skriver Nicole Falciani.

Nicole Falciani och Hanna Schönberg för ett par år sedan.

Nicole om Erics uttalanden

Och fortsatt är det någon som undrar vad hon har för åsikt om Eric Saades uttalanden om henne, och Nicole svarar:

”Jag kunde inte bry mig mindre. Jag och mina nära & kära vet sanningen. Det är det som räknas”.

Foto: TT, Instagram