Nicole Falciani och Eric Saade – relationen efter uppbrottet

Nicole Falciani och Eric Saade på ELLE-galan 2020

Nicole Falciani och Eric Saade gick skilda vägar bara veckor innan de skulle ha gift sig. Nu berättar influencern om hur deras relation ser ut i dag.
18 juni, 2020

För fem år sedan blev influencern Nicole Falciani och artisten Eric Saade ett par. De träffades när hon intervjuade honom i SVT-programmet Chloé & Nicole. På nyårsafton 2018 friade Eric och efter ett självklart ”ja” så var bröllopsplanerna snabbt i gång.

Nicole bloggar på ELLE och har flitigt delat med sig om tankar, idéer och förberedelser inför den stora dagen. Bröllopet skulle ägt rum i Toscana i Italien nu i maj men på grund av coronapandemin tvingades de att skjuta fram den stora festen.

Nicole Falciani och Eric Saade gör slut

Nyligen delade Nicole med sig av ett oväntat besked. Paret hade gått skilda vägar, bara veckor innan deras bröllop egentligen skulle gått av stapeln.

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”, skrev influencern på Instagram.

”Det är okej att göra slut”

I Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast berättar nu Nicole Falciani om tiden efter uppbrottet. Hon har umgåtts en hel del med vänner för att få det stöd hon behöver i sorgen. På frågan om hon kan se att detta ändå skulle kunna vara bra för henne svarar hon nekande.

– Nej, nej. Eller inte just nu. Men om man pratar om fem år, ja då kanske det var svinbra att det här hände. Det vet man ju inte, säger Nicole Falciani i podden.

Hon påpekar att det absolut inte är fel att göra slut med någon, men att det finns olika sätt och olika tillfällen att göra det på.

– Jag tycker att problemet är, och det tycker många är problemet, att man väntar inte så länge med att göra slut när man egentligen skulle ha gift sig. Det är väl det som jag tycker är huvudproblemet. Folk gör slut hela tiden, det är okej att göra slut, det håller inte alltid, men man måste göra det på ett schysst sätt.

Så är relationen mellan Nicole och Eric i dag

Eric Saade har flyttat ut ur deras tidigare gemensamma lägenheten och Nicole Falciani har köpt ut exet så att hela lägenheten nu står på henne. På frågan om hur deras relation ser ut i dag säger hon att hon inte har lust att ha någon typ av vänskapsrelation med exet.

– Vi är inte ovänner men nej, jag känner att ”jag vill inte ha dig som vän, jag har tillräckligt många bättre vänner än dig”, säger Nicole Falciani.

Foto: TT , Instagram

LÄS MER: 

Eric Saade och Nicole Falcianis bröllop ställs in

Nu har Nicole Falcianis bröllopskollektion släppts – se plaggen

ELLEs influencers listar sina bästa sommarprodukter