Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Nicole Falciani flyttar till Rom med kärleken Adem Berisha

13 mar, 2021 
AvJessica Rådne
nicole falciani
Influencern Nicole Falciani, 23, flyttar utomlands! Nu avslöjar hon de stora planerna med kärleken Adem Berisha, 29.
Annons
Nicole Falciani om programledardebuten i Paradise Hotel: "Känns helt sinnessjukt"Brand logo
Nicole Falciani om programledardebuten i Paradise Hotel: "Känns helt sinnessjukt"

– Jag ska faktiskt flytta till Italien om typ tre veckor, säger influencern Nicole Falciani när hon gästar Youtube-showen Över bordet som drivs av duon Tom & Petter. De båda killarna reagerar med stor förvåning.

– Jag har ingenting hemma att göra i vår, förklarar Nicole.

Hund och pojkvän hänger på

På frågan om pojkvännen, Adem Berisha, är inkluderad i flyttplanerna svarar hon att så är fallet absolut.

– Pojkvännen och hunden ska följa med, säger hon. Med mitt jobb kan jag jobba var som helst och jag har alltid drömt om att testa att bo i Italien. Så jag känner att nu har jag chansen.

– Det är det som är så bra med EU, man kan flytta vart man vill, säger Nicole.

Strulet med italienska ambassaden

Hon berättar vidare att de ska bo i Rom och att hon håller på att bli italiensk medborgare, precis som hennes båda föräldrar redan är.

– Båda mina föräldrar är italienare men italienska ambassaden i Sverige är inte så moderna av sig så det har tagit väldigt lång tid. Pappa fick enligt den italienska ambassaden en dotter för två år sedan.. det är jag. Innan dess har inte jag funnits.. Så han är även ogift enligt dem och har varit utan barn. Så jag håller på att bli italiensk medborgare nu men det lär väl ta några år, säger hon och skrattar.

Annons

Så träffade Nicole Falciani pojkvännen Adem Berisha

Nicoles pojkvän Adem är av albanskt och svenskt påbrå. Paret träffades i en app sommaren 2020, strax efter att Nicole dumpats av dåvarande fästmannen Eric Saade. Nicole har tidigare förklarat det som att hon ”blev riktigt golvad” av Adem. Deras första dejt tillbringade de i Vitabergsparken på Södermalm i Stockholm.

När de i januari i år firade sex månader som par skrev Nicole en kärlekshyllning på bloggen som löd: ”Han kom in i mitt liv när jag minst anade det och han vände upp och ned på hela min värld. Mitt känsloregister är fortfarande i någon form av black-out”.

Hur länge paret planerar att stanna i Rom har hon ännu inte avslöjat. Se Nicole Falciani berätta om flytten med egna ord i Youtube-showen Över bordet i klippet nedan.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons