Nicki Minaj visar sitt naturliga hår utan peruk

nicki minaj

Vi är vana att se Nicki Minaj i den ena lekfulla hårstilen efter den andra. Nu visar hon upp sitt naturliga hår utan peruker och färgning.
18 maj, 2022
0:49

Efter reklamen: Kändisarna som plötsligt bytte namn i mitten av sina karriärer

(0:49)

Världsstjärnan Nicki Minaj, 39, har aldrig varit rädd för att bära upp riktiga statement looks. Redan 2011 rockade hon rosa hår i musikvideon till låten Super Bass. Året därpå släppte hon videon Starships i vilken vi fick se en neongrön kalluffs. Och så har det fortsatt.

nicki minaj

Nicki Minaj poserar i grönt hår.

Nu visar Nicki Minaj upp sitt naturliga hår samt beskriver hur hon bär sig åt för att styla det.

Det bar kändisarna på sin första och senaste Met-gala

”Använder inga kemikalier”

Det är i ett Inlägg på Instagram som Nicki låter sig filmas bakifrån när hon sitter i en stol. Hennes naturliga svarta hår hänger ned i svanken och hon skriver:

”Om du vill veta hur tjockt mitt hår är, fråga dem som stylar det hur lång tid det tar att platta. Alla har vi olika textur i våra hårsäckar”, skriver hon och fortsätter:

”Jag gör den här typen av videoklipp när jag tagit ut mina förlängningar ur håret, innan jag klipper det. För det mesta fönar jag bara men den här gången tror jag att jag plattade det – rötterna blir aldrig helt platta eftersom att jag inte använder några kemikalier i det (så det faller annorlunda) & det är heller inte fixat i topparna eftersom att jag inte bär den här frisyren när jag går ut.”

Undviker hårförlängning

I samma klipp hörs hennes stylist säga ”inga spår (av hårförlängng), inga peruker”, varpå Nicki skrattar till.

Nicki Minaj blir även filmad när en stylist kammar och fönar håret på henne.

”Long hair don’t care”, skriver Nicki och använder hashtagg ”fortfarande inte permanentat” och ”ja vi klippte det”.

Sonens hår blir stylat

Hösten 2020 blev Nicki Minaj och maken Kenneth Petty föräldrar till sitt första gemensamma barn, en son. I en video visar Nicki hur också hans hår blir fönat till en fin frisyr:

Foto: TT, Instagram