Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Nicki Minaj och Ice Spice släpper nya låten Barbie World

28 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Nicki Minaj
Årets sommarplåga 2023? Rapartisterna Nicki Minaj och Ice Spice har släppt en ny version av Aquas ikoniska låt Barbie girl. Spana in den här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 filmer du måste se under 2023Brand logo
5 filmer du måste se under 2023

I samband med att Barbie nu blir till film, kommer dessutom filmen med sitt egna soundtrack. Bland annat släpper Nicki Minaj låten Barbie World tillsammans med Ice Spice som kommer finnas på albumet Barbie: The Album. Albumet kommer släppas samma dag som filmen har premiär – den 21 juli. Men redan nu kan du få ett smakprov genom att lyssna på Nicki Minaj och Ice Spice tolkning av Aquas ikoniska låt.

Nya Barbie-filmen

I Greta Gerwigs nya film Barbie kommer tittarna få möta en hel del kända ansikten. I huvudrollen som den legendariska dockan ser vi Margot Robbie, samtidigt som hennes pojkvän Ken spelas av Ryan Gosling. Utöver det medverkar även stjärnor som Dua Lipa, Bridgerton-skådisen Nicola Coughlan och komikern Issa Rae, i filmen.

Annons

Samtidigt släpps ett nytt musikalbum i samband med filmen, som är minst lika kändistätt. Inte nog med att Dua Lipa redan har med sin nya låt Dance the Night på albumet, utan även artister som Lizzo, Karol G och K-pop gruppen Fifty Fifty har gjort sina egna Barbie-inspirerade låtar.

Först ut är bland annat låten Barbie World av Nicki Minaj och Ice Spice, som vi gissar kommer spelas i var och varannan hörlur i sommar.

Spana in den nya låten här!

Källa: Popsugar

Foto: TT, Youtube

Annons