Nicki Minaj avslöjar könet på barnet – har fått en son

Nicki Minajs första ord som mamma – avslöjar könet på barnet

Att Nicki Minaj har blivit mamma är något hon nu bekräftar själv för första gången. Hon avslöjar samtidigt könet på barnet!
16 oktober, 2020
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns
Slå på ljud

I somras avslöjade Nicki Minaj, eller Onika Tanya Maraj som hon egentligen heter, att hon väntar sitt första barn genom att dela en otrolig gravidbild på sig själv, och i början av oktober rapporterade amerikanska medier att artistens barn kommit till världen.

Nicki Minaj bekräftar att hon blivit mamma

Nicki Minaj å andra sidan har själv varit tyst om det hela, tills nu. Nu bekräftar hon att hon och maken Kenneth Petty har fått barn! I samma veva avslöjar hon också könet på den lilla, det blev en son. I ett inlägg på Instagram tackar hon bland annat Beyoncé, Winnie Harlow, Kim Kardashian och Kanye West, för de fina hälsningarna hon fått hemskickade till sig.

”Tack till alla som skickade mig lyckoönskningar under den här tiden. Det betyder så otroligt mycket för mig. Jag är så tacksam och så kär i min son. Så otroligt förälskad”, skriver Nicki Minaj i inlägget.

Något namn på sonen har vi däremot inte fått ta del av än!

Då träffades Kenneth Petty och Nicki Minaj

Maken till sonen, Kenneth Petty, är Nicki Minajs tonårskärlek. De har känt varandra i många många år och gifte sig 2019. I samma veva som Nicki och Kenneth blev äkta makar berättade Nicki att hon hade planer på att lägga musiken på hyllan för att satsa på att skapa en stor familj. Även om hon drygt ett år senare satt ett liv till världen så blev det inte riktigt som hon planerat – musiken jobbar hon med än. Men att kombinera både familj och karriär verkar än så länge inte vara ett problem, och det gör nog fansen överlyckliga.

Foto: TT

LÄS MER:

Kända skådespelaren pekas ut som Bella Hadids nya kärlek

Zara Larsson avslöjar detaljer om nya kärleksrelationen

Därför raderade Meghan Markle sina sociala medier-konton