Nicki Minaj är gravid – här visar hon upp babymagen

Nicki Minaj har alltid velat bli mamma. 2019 la hon karriären på hyllan för att satsa på att bilda familj, en dröm som nu har gått i uppfyllelse.
21 juli, 2020
Slå på ljud

Rapparen Nicki Minaj slog igenom med buller och bång när hon 2010 släppte albumet Pink Friday, ett album som sålde platina efter bara fem veckor. Sedan dess har karriären gått i raketfart för 37-åringen, som i dag har fler ettor på den amerikanska Billboardlistan än någon annan kvinnlig rappare.

Den 5 september 2019 meddelade Nicki Minaj att hon bestämt sig för att lägga av, ett besked som fansen först hade svårt att tro på. Anledningen var att hon i stället ville satsa på att bilda familj:

”Jag har bestämt mig för att gå i pension och bilda familj”, skrev artisten på Twitter när nyheten blev officiell.

Har alltid drömt om att få barn

I en intervju med tidningen Complex från 2014 har Nicki tidigare berättat om sin längtan att bli mamma:

– Min största rädsla är att jag kommer bli så överröst av arbete att jag kommer glömma att leva mitt personliga liv till fullo. Om jag är klar med mitt femte album och jag inte har ett barn då, oavsett hur mycket pengar jag har, skulle jag bli besviken som kvinna, för jag känner att jag är satt här på jorden för att vara mamma.

Publicerar gravidbild på Instagram

I oktober 2019 gifte sig Nicki Minaj med Kenneth Petty, som hon lärde känna redan i tonåren. Nu, inte ens ett år senare, har hennes stora dröm gått i uppfyllelse – hon är nämligen gravid.

I ett nytt inlägg på Instagram visar hon upp den växande babymagen, en bild som på kort tid fått över 9 miljoner likes:

”Gravid”, skriver hon kort och gott i bildtexten.

Stort grattis, Nicki Minaj!

Foto: TT

LÄS MER:

Gravida Gigi Hadid visar upp magen för första gången

Expecting Amy är Amy Schumers nya dokumentär om att bli gravid

Här är kändisarnas mest unika barnnamn