Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Se Netflixs officiella trailer till Altered Carbon med Joel Kinnaman

12 jan, 2018 
AvJoel Linde
Altered Carbon med Joel Kinnaman i huvudrollen är Netflix nya storsatsning. Under fredagen kom den nya trailern till serien och den ser ut som en riktigt mäktig sci-fi-produktion.
Annons

Streaming-jätten Netflix släppte precis den officiella trailern till den kommande storsatsningen Altered Carbon, med Joel Kinnaman i den absoluta huvudrollen.

Serien är baserad på Richard K. Morgans roman med samma namn och den utspelar sig 300 år in i framtiden. Det är en framtid där människors medvetande kan extraheras från kroppen och flyttas över till nya kroppar – för den som har råd. I serien liknas processen vid en orm som ömsar skin.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Joel Kinnaman spelar en elitsoldat vid namn Takeshi Kovacs. Han dödades i ett slag på en annan planet för 250 år sedan, men hans medvetande räddades och flyttades över till Kinnamans elittränade kropp, av en privatperson vid namn Laurens Bancroft. Han behöver Kovacs för att utreda sitt eget mord.

Netflix har satsat stort på Altered Carbon och Kinnaman har tidigare sagt i en intervju att det är ”en värld som har en större budget än de tre första säsongerna av Game of Thrones”. I pengar innebär det 50-60 miljoner kronor per avsnitt, så de tio första avsnitten har med andra ord kostat drygt en halv miljard att producera.

Annons

På premiären den 2 februari får vi veta om det varit värt pengarna.

https://www.youtube.com/watch?v=dhFM8akm9a4

Förutom Joel Kinnaman ser vi bland annat Antonio Marziale, Kristin Lehman, Chris Conner, Alika Autran, Hiro Kanagawa, Hayley Law och Teach Grant.

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

LÄS OCKSÅ:

Annons