Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Netflix glädjebesked – säsong 2 av Familjen Bridgerton blir av

21 jan, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Regé-Sean Page och Phoebe Dynevor i Familjen Bridgerton
Netflix succéserie Familjen Bridgerton får en ny säsong! Det här avslöjar streamingjätten under torsdagen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verklighetenBrand logo
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten

Kostymdramat Familjen Bridgerton är en av de mest populära serierna på Netflix just nu, och har legat på topplistan sedan den släpptes på juldagen.

Serien är baserad på Julia Quinns romanserier om de åtta syskonen i familjen som delar namn med titeln. Under den första säsongen kretsar handlingen mycket kring Daphne Bridgerton och hennes jakt på kärlek, och en romans uppstår mellan henne och Simon Basset, Hertigen av Hastings.

Romansryktet mellan skådespelarna

De spelas av Phoebe Dynevor och Regé-Sean Page och deras rollprestationer har varit så övertygande att många fans tror och hoppas att romansen också är sann i verkliga livet. Det här har dock dementerats av skådespelarna i intervjuer.

– Jag tror att allt som man behöver veta är det som filmats. Det är därför vi kunde presentera det så fint för er, alla gnistor som slår kommer från det vackra manuset vi fick. Så jag tror att det gnistrande materialet räcker mer än väl, har Regé-Sean Page kommenterat det hela när han fick frågan om varifrån gnistorna de två emellan kommer.

Annons

Netflix besked om Familjen Bridgerton

Förutom att de två skådespelarna ska bli ihop har många så klart hoppats efter en andra säsong av Familjen Bridgerton. Tidigare i år kunde Production weekly rapportera om att ett projekt vid namn Bridgerton 02 ska börja filmas i mars. Och trots att det mesta pekat på en uppföljning har Netflix inte bekräftat att det blir så.

Förrän nu!

I ett nytt inlägg på Instagram bekräftar Netflix att det blir en andra säsong av succéserien. Streamingjätten har delat en video med höjdpunkter från de första åtta avsnitten och den avslutas med orden:

”Seasons 2 is coming”.

Mer än så avslöjar dock inte Netflix, så vi får helt enkelt vänta med att se när Familjen Bridgerton kommer tillbaka!

Läs mer:

Quiz: Testa dina kunskaper om Familjen Bridgerton

Så gamla är skådisarna i Familjen Bridgerton

7 detaljer du inte visste om Bridgerton

Annons