Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nathalie Missaoui om hur hon påverkats av uppbrottet med Erik Friman

15 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Nathalie Missaoui om hur hon påverkats av uppbrottet med Erik Friman
Nathalie Missaoui och Erik Friman, kända under artistnamnen Cleo och Fricky, bekräftade tidigare i år att de gått skilda vägar. I samband med att Cleo nu släpper en ny platta berättar hon hur uppbrottet påverkat henne.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 kändispar som har gjort slut under åretBrand logo
10 kändispar som har gjort slut under året

Nathalie Missaoui, känd under artistnamnet Cleo, är aktuell med en ny platta som fått titeln Missaoui, precis som hennes efternamn. Hon beskriver låtarna på albumet som en berättelse om livet hon levt – genom både mörker och ljus.

För fyra år sedan blev artisten utbränd, i samma veva blev hon gravid. Något som senare kom att utvecklas till en graviditetsdepression.

– Jag blev jättesjuk samtidigt som jag var gravid. Det var så konstigt, att känna att allt liv rann ur mig samtidigt som jag skapade ett nytt liv, säger Cleo till TT.

Hon var då gravid med dottern Elda, som hon har ihop med en annan artist, Erik ”Fricky” Friman.

Annons

Cleo om uppbrottet från Fricky

Tidigare i år gick Cleo och Fricky ut med att de beslutat sig för att gå skilda vägar.

”Nä men för att vara helt ärlig så vet jag inte hur jag lyckats få ihop mig själv den här hösten. Senaste halvåret har jag genomgått en separation, hanterat svår sjukdom i familjen och varit rädd för döden konstant”, skrev Cleo i ett längre inlägg på Instagram i februari, och fortsatte vidare:

”Ni är så många som skriver och frågar ifall jag och Erik inte är tillsammans längre. Och jag vet att jag inte har skyldighet att svara, men för min egen skull behöver jag nog få berätta att vi inte är det. Jag älskar honom mest av allt men våra små inre själar behövde vandra vägar ifrån varandra.”

Nathalie Missaoui, känd under artistnamnet Cleo.
Nathalie Missaoui, känd under artistnamnet Cleo.

Tiden efter separationen

Uppbrottet från Fricky har påverkat allt, säger hon. Men mycket av musiken på den kommande plattan var redan skriven innan paret valde att separera.

Annons

– Han har varit en väldigt stor del i min musikaliska utveckling. Han var ju med under hela den här tiden när det var som svårast och utbytet mellan oss har alltid funnits eftersom han jobbar med samma sak, säger Cleo till TT om hur uppbrottet påverkat henne.

– Det är väldigt rörande för mig allting. Nu när vi spelat några gånger med de nya låtarna och jag känner hur jag vuxit, att det har satts frön för länge sedan och nu har de blommat upp. Det är en fantastisk känsla, man känner ganska starkt när man är på väg åt rätt håll, säger hon och menar att hon kunnat se det fina i allt det som samtidigt varit väldigt tufft.

6 kändisuppbrott vi minnsBrand logo
6 kändisuppbrott vi minns

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons