Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Natalie portman väntas få en Oscar för rollen i filmen Jackie – se trailern här

15 nov, 2016 
AvSofia Börjesson
Nu har äntligen den officiella trailern för filmen Jackie släppts. Och Natalie Portman är helt enastående i huvudrollen som den ikoniska presidenthustrun.
Annons

Redan under Venedigs filmfestival i september började det spekuleras kring att Natalie Portman skulle bli Oscars-belönad för sin roll som Jacqueline Kennedy i filmen Jackie.

Jackie var first lady i USA i knappt tre år innan det som inte fick hända hände. Hennes man, 46-årige presidenten John F. Kennedy, sköts den 22 november 1963 när han färdades i en öppen limousin med Jackie bredvid sig.

De historiska bilderna på Jackie i hennes rosa dräkt med blodstänk har rekonstruerats i detta psykologiska drama som låter oss förstå hur den traumatiska tiden var för stilikonen – som hade hela världens ögon på sig.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Förutom Natalie Portmans starka insats går det inte att bortse från hur otroligt lik skådespelaren Caspar Phillipson är John F. Kennedy.

Filmen har världspremiär den 2 december och svensk premiär den 2 februari 2017.

Se trailern här:

LÄS OCKSÅ:

Annons