Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

MTV Video Music Awards 2022: Nattens stora snackisar

29 aug, 2022 
AvElin Jonsson
MTV Video Music Awards 2022: Nattens stora snackisar
Under natten till måndag gick MTV:s gala Video Music Awards av stapeln. Utöver prisutdelningar och spektakulära scenshower bjöds både publik och tittare på en hel del överraskningar. Läs om nattens stora snackisar här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Då var det dags för den årliga musiktillställningen MTV Video Music Awards 2022. Värdarna för årets gala var inga mindre än Nicki Minaj, Jack Harlow och LL Cool J och platsen för den färgsprakande och glittrande galan var Prudential Center i New Jersey.

Några av årets stora vinnare var bland andra Taylor Swift som kammade hem pris för bästa musikvideo – bland annat, Billie Eilish som vann i kategorin Årets låt och Harry Styles som prisade för Årets album.

VIDEO: MTV Video Music Awards 2022: Kändisarna på röda mattanBrand logo
VIDEO: MTV Video Music Awards 2022: Kändisarna på röda mattan

Som vanligt när det vankas prisutdelning, gala och festligheter finns där några saker som sticker ut. Här har vi samlat det mest minnesvärde under MTV Video Music Awards.

Annons

Lizzo flörtar med Madonna

När Truth Hurts-artisten Lizzo skulle till att ta emot pris valde hon att svida om till en outfit i äkta Madonna-stil.

Hon valde en svart variant av den ikoniska strut-bh-looken från 90-talet. Vi säger bara wow!

Yung Gravy tog med sig Addison Raes mamma som sin dejt

Rapparen Yung Gravy fick äran att stå för VMA:s pre-show, och när han äntrade galans svarta matta dök han upp med skådisen Addison Raes mamma – Sheri Easterling. Något som fick stor framfart i sociala medier.

Annons

Under kvällen såg man hur ekipaget gosade och Yung Gravy och Sheri Easterling hånglade även gärna framför alla. Rapparen slog även fast att Sheri Easterling ”är drottningen av alla MILFS”, och det är aningen oklart vad han menar med det...

Lil Nas X rockar loss till Nicki Minaj

Nicki Minaj klev ut på scenen i en Barbie-rosa look för att uppträda ett medley av hennes största hits så som Monster, Roman’s Revenge, Beez in the Trap, Chun-Li, Moment 4 Life, Super Bass, Anaconda, och även nya hiten Super Freaky.

Annons

Och under framträdandet gick artistkollegan Lil Nas X bananas av danslycka i publiken.

Johnny Depp dyker upp på galan

I ett av inslagen under kvällen fick skådisen Johnny Depp utrymme att skämta lite. Under galan svävade ”Moonperson”– astronauten från en lina i taket – och man kunde då se Johnny Depps ansikte placerad i hjälmen.

– Jag vill bara säga till er alla att jag är tillgänglig för födelsedagskalas, bat mitzvahs, bröllop, begravningar och allt annat ni har behov av, förklarade han i inspelningen och fortsatte:

Annons

– Ni ska veta att jag verkligen behövde det här jobbet. Men kom igen VMA, låt oss återgå till den förbannade musiken.

Lizzo refererar till Nicki Minajs ”Miley, what´s good?”-tal 2015

Dagen innan den stora galan florerade ett klipp där komikern Aries Spears hånade Lizzo och hennes kropp. Klippet blev viralt, och innan galan valde Lizzo att inte kommentera glåporden som följde i klippet och dels bland kommentarerna. Men när hon tackade för priset för Bästa video valde hon att sätta ner foten. Och hon gjorde det genom att referera till det tidigare uppmärksammade grälet mellan Nicki Minaj och Miley Cyrus under 2015 års VMA:s.

– Till alla bitches som har något att säga om mig i pressen, börjar Lizzo och flörtar då med Niki Minajs tacktal där hon outade Miley Cyrus efter ett bråk i pressen.

– Vet ni vad, jag kommer inte att säga någonting. Alla undrar varför jag inte slår tillbaka. ”Varför slår du inte tillbaka”, undrar alla. Svaret är för att jag vinner! Jag vinner, hajar ni det!

Foto: TT/Instagram

SE OCKSÅ: Megan Fox stilresa genom årenBrand logo
SE OCKSÅ: Megan Fox stilresa genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons