Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Morgonrocks-silhuett och en hyllning till imperfektion – ELLE listar veckans snackisar

20 jun, 2019 
ELLE veckans snackis
En efterlängtad bebis, en ny kollektion med en morgonrocks-silhuett, smycken som hyllar imperfektion och smink som möter hudvård. Här är veckans snackisar!
Annons

1. Kenzas son är här

Kenza har fått sin son
Foto: Kenza

Hon gick över tiden mer än 10 dagar men tillslut föddes hennes efterlängtade son. Han kom tidigt förra fredagen, men Kenza valde att vänta två dagar innan hon gick ut med den glada nyheten. På bloggen skriver hon själv om förlossningen.

Jag var väldigt chockad direkt efter eftersom att krystningsarbetet var extremt långt och smärtsamt så det tog mig några minuter att förstå vad som precis hänt, men när vi klivit upp från pallen jag fött på och lagt oss i sängen så kom tårarna. Han är helt perfekt. Jag kan inte förstå att han är vår”.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Stort grattis Kenza och Aleks! Läs mer här >

2. Vi får inte nog av gult

Trendfärg 2019 är gult
Foto: Imaxtree

En av årens trendigaste färger är gult. Och hur härligt känns inte det nu när sommaren är här? Flera stora modehus släpper kollektioner i gula toner – både när det kommer till kläder och accessoarer. Vill du vara trendig på årets midsommarfest är det alltså den gula färgen du ska satsa på. Här har vi samlat gula plagg att inspireras av >

3. Morgonrocks-klänningen är (snart) här

Rodebjer lanserar kapsylkollektion med klänningar
Foto: Rodebjer

Rodebjer lanserar en kapsylkollektion med det behagliga namnet Summer Robes. Kollektionen består av tre klänningar med något de kallar en ”distinkt morgonrocks-silhuett” och är gjorda i naturligt skrynklad bomull. Kollektionen kommer i färgstarka nyanser som gult (på tal om ovan!), rosa och grönt.

Annons

4. Hög midja i flera färger

Levis Ribcage jeans
Foto: Levi’s

Midjan fortsätter klättra uppåt hos Levi’s. Jeansmodellen Ribcage kommer äntligen i flera utföranden och material. I höst/Vinter 2019-kollektionen lanseras både en Wide Leg– och en Crop Flare-version där fållarna är vidare än den klassiska 501-modellen. De populära brallorna kommer också i manchester och större delen av kollektionen kommer i stretch.

5. Mjuka produkter för de allra minsta

Hemtex babykollektion 2019
Foto: Hemtex

Hemtex lanserar ett nytt babykoncept. Varumärket Little Roomies är till för de små barnen. Kollektionen som kommer efter sommaren innehåller bland annat snuttefiltar, påslakan, förvaring och nattlampor. Färgerna går i dova pasteller och mönster. Hemtex har också valt att fokusera på hållbarhet och all bomull är 100 procent ekologisk.

Annons

6. Smyckena som hyllar imperfektion

Langaeble smycken
Foto: Langaeble

Designern Maria Axelquist fann inspiration i det faktum att människan inte är perfekt och att vi alla är stöpta i olika formar. Det svenska smyckesmärket Langaeble lanserar sin Imperfect collection där hantverket får synas i varje smycke. Kollektionen består av allt från halsband till örhängen och ringar i både silver och mässing. Vissa smycken tillverkas endast på beställning och formen hamras fram efter dagens humör.

7. Make up med hudvårdande effekt

Skin city Make the make
Foto: Skin city

Skin City lanserar ett eget varumärke som fått namnet MakeTheMake. Produkterna innehåller aktiva ingredienser som också är make-up. Tanken är att du både ska få direkt effekt men att hudens kvalitet även ska förbättras på sikt. Bland produkterna finns till exempel en duo-highlighter med  vitamin E och hyaluronsyra och en oljeprimer med bisabolol. Nya produkter lanseras nästan varje månad året ut.

Annons

8. Badbombens födelsedag firas med duschgelé

Lush badbomber som duschgelé
Foto: Lush

Badbomben fyller 30 år och det firar Lush med att presentera ett helt gäng med nya duschgeléer med dofter från badbomber. Lush frågade helt enkelt sina kunder vilka dofter på badbomber de gillade mest och tog sedan fram dofterna. Sex geléer och en kroppsskrubb säljs online från den 17 juni. Bland dofterna finns till exempel Sex bomb med jasmin, muskatellsalvia och ylang-ylang men även Turmeric Latte med agavenektar, kakaopulver, vanilj och gurkmeja.

9. Lyxiga sminkstift att ha i handväskan

Smink Gucci Westman
Foto: Gucci Westman

Make-up artisten Gucci Westman lanserar en lyxig kollektion som framför allt består av sticks. Formulan är krämig och tanken är att du kunna jobba lager på lager. Kollektionen består totalt av sex produkter med aktiva ämnen. Förpackningen är minimalistisk och lätt och tanken är att du enkelt ska kunna ta med dig produkterna för att kunna använda dem under dagen. Säljs exklusivt på Net-a-porter.

Annons

10. The Hunger Games får en uppföljare

Katniss Everdeen i Hunger Games
Foto: Hunger gamesbarn

Även om Katniss Everdeen-hysterin lagt sig lite nu så är det svårt att inte spela upp ”I volounteer”-scenen i huvudet när någon nämner hennes namn. Faktum är att The Hunger Games-författaren Suzanne Collins just nu arbetar med att ge den populära trilogin nytt liv i form av en fjärde bok. I samband med att nyheten om en uppföljare kom gick även Lionsgate ut med att de håller fast vid sina ord och planerar för att ta uppföljaren till bioduken. Nya boken är en prequel, alltså en uppföljare som utspelar sig före originalet. I det här fallet 64 år innan händelserna i den första boken. Läs mer här >

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons