Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Molly Sandéns fina hälsning till pojkvännen David Larson

11 maj, 2021 
AvSaga Pettersson
MOLLY SANDÉNS HYLLNING TILL POJKVÄNNEN DAVID LARSON
Molly Sandén har varit fåordig om sin relation med pojkvännen David Larson. Men när han nu fyller år skickar hon en kärleksfull hälsning till honom på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här uppträder Molly Sandén under Oscarsgalan – se framträdandetBrand logo
Här uppträder Molly Sandén under Oscarsgalan – se framträdandet

Molly Sandén och Danny Saucedos uppbrott i början av 2019 blev mycket uppmärksammat. Att det dåvarande paret valt att gå skilda vägar bekräftades i samband med att Molly Sandén släppte låten Den som e den. Låten innehåller textrader som ”jag beställer drinkar för en”, och när hon gästade radioprogrammet Gry Forssell med vänner fick hon frågan rakt ut om hon var singel.

– Jag festar ensam just nu... Så att säga, svarade Molly Sandén då.

Molly Sandéns relation med David Larson

Efter uppbrottet har både Molly och Danny hittat kärleken på nytt. Molly i musikern David Larson, som allt som oftast brukar synas på instrument bakom henne på scenen. I månader spekulerades det om David och Mollys relation, innan hon tillslut bekräftade den.

Annons

Det var i ett ännu ett radioprogram som hon berättade att han var hennes nya kärlek. I NRJ morgon fick hon frågan om hon och David Larson är ett par, varpå hon svarade att så är fallet.

– Jo, men det stämmer, sa Molly Sandén förra året.

Molly gratulerar David på födelsedagen

Och nu fyller kärleken hennes år, något som hon uppmärksammar på sin Instagram. I en Instagram story delar hon en bild på honom, och skriver kärleksfullt:

”Skål för den här snyggingen som fyller år idag”, följt av ett rött hjärta och en pussmun.

David Larson, Molly Sandéns pojkvän

Danny Saucedos relation med Anna Eriksson

Danny Saucedo är idag tillsammans med modellen Anna Eriksson. I slutet av april i år släppte han låten Om igen, som handlar om flickvännen.

– Det är en låt som handlar om min flickvän, och den känslan jag hade när vi träffas där i början. Den där söta varma känslan som jag tror alla har precis i början av ett förhållande som jag försökt kapsla in i en vibe, säger han i ett klipp på Instagram i samband med låtsläppet.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons