Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Molly Rustas mamma igen – föräldrarna visar upp dottern på Instagram

30 jan, 2024 
Molly Rustas har fått sitt andra barn.
Molly Rustas har fått sitt andra barn, detta efter att hon och pappan Ross Andrew Paquette separerade i somras. Tillsammans har de sedan tidigare sonen Charlie och nu har de även välkomnat en dotter till världen. Se bilderna och det fulla namnet här!
Annons

Molly Rustas är tvåbarnsmamma! På Instagram visade hon upp sin förtjusande dotter, influencerns andra barn tillsammans med exet Ross Andrew Paquette. Paret, som har sonen Charlie, snart 2 år, ihop, valde att gå skilda vägar i augusti 2023 efter att ha förlovat sig på nyårsafton 2020.

I serien Gravid vecka för vecka på Youtube har Molly förklarat att paret fortsatt har haft kontakt, trots det tuffa uppbrottet. Hon har även bekräftat att de visste att det väntade barn vid tiden för uppbrottet.

Molly rustas nya bebis Olivia

Men nu har de alltså välkomnat en liten dotter till världen. På Instagram visar Molly upp den lilla tjejen och skriver i bildtexten:

– Min lilla Olivia, Jag är så tacksam och kan inte vänta på att spendera resten av mitt liv med dig och din bror.

Även pappa Ross Andrew Paquette har delat en bild på det lilla knytet på sin Instagram. För Aftonbladet berättar han att dottern mår väldigt bra och är frisk och att hon är efterlängtad av hela familjen.

– Min familj är väldigt glada över att att hon gör oss sällskap.

6 kändispar som fått barn i hemlighetBrand logo
6 kändispar som fått barn i hemlighet
Annons