Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Modellen Leni Klum hyllas för den osminkade bilden

17 mar, 2021 
AvElin Jonsson
Leni Klum
Efter att Heidi Klums dotter Leni Klum visade upp en bild där hon är osminkad, och med märkbart blemmig hy, hyllas hon nu av sina följare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresaBrand logo
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresa

I december lät Heidi Klum världen veta att hon efter 16 år var redo att låta dottern Leni Klum gå loss framför kameran som modell – om det var det dottern önskade. Och knappt två veckor efter mamma Heidis okej, prydde hon (tillsammans med mamma Heidi) omslaget på ett av världens största modemagasin – Vogue.

I samma veva visade Leni Klum stolt upp en bild på sociala medier där hon håller i magasinet där mor och dotter förgyller omslaget. Med orden ”MITT FÖRSTA OMSLAG. Jag kunde inte låta bli att köpa ett ex, eller tio...”.

Annons

Och mamma Heidi Klum ville såklart inte vara sämre, så hon delade med sig av en video där ekipaget hoppar av glädje inne i en affär där magasinet säljs. ”Yippie! Vouge är ute i handeln idag!”.

Leni Klum äntrar catwalken på Berlin Fashion Week

Och efter det färggranna Vogue-omslaget har dottern landat det ena exklusiva modejobbet efter det andra, och i januari gjorde hon sin catwalkdebut under Berlin Fashion Week. Leni gick visningar för tyska toppdesigners som Kaviar, Gauche, Michael Sontag och Lala Berlin. Hon visade totalt 25 olika outfits på den corona-anpassade catwalken.

Modellen Leni Klum hyllas för den osminkade bilden

För ett tag sedan publicerade kändisdottern tillika modellen en bild på sina sociala medier, där hon visar upp sitt ansikte, utan smink och med blemmor. Vilken nu hyllas av följarna.

Annons

”Min hy en dålig dag”, skrev hon intill den osminkade bilden, och under väller flertalet kommentarer in. ”Vacker”, skriver en varpå en annan tipsar om olika produkter som ska mildra blemmorna. En annan påpekar att sådär ser visst alla ut samtidigt som den slår fast att hon är ljuv som en dag.

Leni Klum osminkad och ofiltrerad

Foto: TT/Instagram

Annons