Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Missen i Game of Thrones avsnitt 4 – glömde kvar kaffemugg

06 maj, 2019 
Daenerys Targaryen och starbucksmuggen
HBO har lyckats med en miss som får många av fansen att skratta. I det fjärde avsnittet har Daenerys Targaryen bytt ut den vanliga måltidsdrycken i Winterfell till take away-kaffe. Hoppsan!
Annons

Det tog 10 månader att spela in den åttonde och sista säsongen av Game of Thrones. Totalt består säsongen av sex avsnitt och vi är redan framme vid det fjärde.

I många scener dricker karaktärerna vin. Om man inte heter Tormund Giantsbane det vill säga… Ingen lär väl glömma hans historia om hur han föddes upp på bröstmjölk från en jätte.

Daenarys är lattemamma

I det fjärde avsnittet presenteras dock en helt ny dryck i Winterfell. Take away-kaffet. Det visar sig att drakmamman Daenerys Targaryen blivit lattemamma! Uppmärksamma tittare såg en kaffemugg med plastlock stå på bordet i Winterfell framför Daenarys. Koppen är misstänkt likt en Starbucks-kopp då det till och med går att skymta en logga på framsidan.

Ingen kommentar från HBO

Enligt Entertainment Weekly har HBO ännu inte kommenterat kaffemuggmissen och det är troligt att koppen kommer att redigeras bort digitalt. Så pass på, om du vill hinna se den!

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Och även om internet kan vara en hemsk plats många gånger så kan det också vara en underbar plats där memes och lustigheter flödar.

Efterspelet kring HBO-missen med kaffemuggen är inget undantag. Håll i er nu!

Soja- eller mandelmjölk?

Tycker synd om baristan på Starbucks som fick skriva ‘Daenerys Stormborn of the House Targaryen, First of Her Name, the Unburnt, Queen of the Andals and the First Men, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Chains, and Mother of Dragons’, på muggen”, skriver en användare på Twitter.

Game of Thrones är en av serierna med allra störst budget och de glömmer att ta bort en jävla kaffemugg?”, skriver ett annat.

Tror ni Daenarys är en soja- eller mandelmjölkstjej?”, skriver ett tredje.

Läs mer:

Annons