Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Miriam Bryants tolkning av "Allt jag behöver" blir bara så mycket bättre

30 nov, 2015 
AvLisa Segerson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I lördagens program av Så mycket bättre gjorde Miriam Bryant om Lisa Nilssons låt ”Allt jag behöver”. Och den blev just precis – så mycket bättre. 

Miriam Bryant har denna säsong levererat mängder av unika och egna versioner av artisternas låtar i Så mycket bättre. Hon har bjudit på girl power med hjälp av sin fantastiska stämma. Och i lördags gjorde hon ännu en succé enligt oss på ELLE.

I helgen fick vi höra Miriam Bryant sjunga ”Allt jag behöver nu” av Lisa Nilsson. Och hon har verkligen gjort en helt ny och unik tolkning. Den tidigare nedstämda låten som handlar om att bli lämnad och komma över någon, vände Miriam till en peppig låt om att stå upp för sig själv och bara acceptera kärlek som gör dig väl. När Miriam sjunger. ”Allt jag behöver nu är att hitta en annan du, det kommer till och med bli lätt, för du är så jävla inkomplett” får vi rysningar.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Låten har spelats på reapeat sen i lördags. Och versionen blir bara bättre för varje gång vi hör den. Så för dig som missat artistens nya tolkning, lyssna på den här.

Läs också: Miriam Bryant gör succé igen

Annons