Miriam Bryants kärlekslycka – visar upp bild på nya pojkvännen

miriam bryant

Miriam Bryant, 30, är kär. På Instagram visar hon upp nya pojkvännen David med en hjärtevärmande bild.
08 maj, 2021
Miriam Bryant: Så kommer du över ditt ex
3:06

Efter reklamen: Miriam Bryant: Så kommer du över ditt ex

(3:06)

Slå på ljud

Artisten Miriam Bryant blev känd för de breda massorna efter sin medverkan i Så mycket bättre på TV4 år 2015. Med hits som Black Car, Mi Amor (Blåmärkshårt) och Nån av oss är hon idag en av Sveriges största popstjärnor.

På ett privat plan har Miriam haft det lite tuffare. När hon medverkade i Jills veranda i fjol, berättade Miriam om hur hon under lång tid levde i en destruktiv relation med svartsjuka, kontroll och makt.

– Det tog väldigt hårt på mig, han ville att jag bara skulle finnas för honom, berättade Miriam i programmet.

Nu har Miriams hjärta reparerats och uppfyllts på nytt med en helt annan kärlek som hon stolt visar upp på sociala medier.

Miriam Bryants pojkvän David Nilsson

Föremålet för Miriams lycka heter David Nilsson. Bilden som Miriam postat på Instagram föreställer honom när han stödjer huvudet mot sin hand där de två sitter mittemot varandra på en servering. Miriam sträcker samtidigt fram sin hand och smeker pojkvännens kind. Hon skriver med en sarkastisk underton: ”va ful…”.

Bland kommentarerna syns kända vänner som skrattar med, till exempel Kaka Hermansson, ”Hahaha”. Men också syrran Elisa Bryant som skriver ”Inte få ful”, varpå Miriam svarar ”inte så”.

Också på Davids Instakonto finns fina bilder på paret. Som här där de myser med rödvin:

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Miriam Bryant en av svenska singlarnas favoriter

Att Miriam kilar stadigt kan komma som en besvikelse för vissa. När dejtingappen Happn nyligen genomförde en undersökning på vilka kändisar som svenskarna helst ville dejta, fanns Miriam Bryants namn med på listan tillsammans med Zara Larsson, Alicia Vikander, Bianca Ingrosso och Molly Sandén.

Hur det än är så önskar vi Miriam och David all lycka i sin kärlek!

Foto: TT