Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Miriam Bryant bekräftar: Jag är singel igen

09 nov, 2021 
AvElin Jonsson
Miriam Bryant bekräftar: Jag är singel igen
Nu gör Miriam Bryant klart att hon sedan en tid tillbaka är singel, och att relationen med David Nilsson därmed är slut. Här är hennes första ord om uppbrottet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Miriam Bryant: Så kommer du över ditt exBrand logo
Miriam Bryant: Så kommer du över ditt ex

Artisten Miriam Bryant blev känd för de breda massorna efter sin medverkan i Så mycket bättre på TV4 år 2015. Med hits som Black Car, Mi Amor (Blåmärkshårt) och Nån av oss är hon idag en av Sveriges största popstjärnor.

Och nu berättar hon att hon och David Nilsson, hennes (tidigare) pojkvän sedan ett år tillbaka, gjort slut.

Bekräftade relationen för ett år sedan

Det var förra hösten som Miriam Bryant valde att visa upp David Nilsson på sina sociala medier för första gången, och slog då fast att de var ett par.

”Att va med en normal volym 1”, skev hon intill en Instagram-bild där hon håller hand med en person som taggats under namnet David Nilsson. Och David Nilsson ville inte vara sämre, för han delade en bild på sin sida där Miriam Bryant pussar honom på kinden med orden ”Hon te vänster”.

Annons

Det är slut mellan Miriam Bryant och David Nilsson

Men nu är kärlekssagan mellan Miriam Bryant och David Nilsson slut, något hon bekräftar i Mix Megapol samtidigt som hon pratar om hur hon brukar bearbeta sorg och brustna hjärtan.

– Jag har en tendens att stanna kvar i skit allt för länge. Inte för min skull, egentligen. Jag kan ha lite svårt att förstå när det är dags för ”ta en exit” så att säga, säger Miriam Bryant i radioprogrammet Gry Forssell med Vänner varpå Gry Forssell frågar om hon kilar stadigt med någon just nu. Och Miriam Bryant svarar något trevande:

– Nej, men jag är singel.

Miriam Bryant om sitt kärleksliv

Vad gäller Miriam Bryants kärleksliv tillbaka i tiden har hon inte alltid haft det så lätt. När hon medverkade i Jills veranda i fjol, berättade Miriam om hur hon under lång tid levde i en destruktiv relation med svartsjuka, kontroll och makt.

– Det tog väldigt hårt på mig, han ville att jag bara skulle finnas för honom, berättade Miriam i programmet.

Hösten 2020 visade artisten Miriam Bryant upp sin nya kärlek David Nilsson på sina sociala medier för första gången. Men nu berättar Miriam Bryant i radio att hon är singel igen.

Foto: TT

Annons