Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Minns du skådisarna i Mean Girls? Så ser de ut i dag

20 apr, 2020 
AvEmma Castman
Gruppbild på skådespelarna i Mean girls
För drygt 15 år sedan var Cady, Regina, Karen och Gretchen i Mean Girls namnen på allas läppar – men vad gör de egentligen i dag och hur ser de ut numera? Vi har svaren!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

När tonårsfilmen Mean Girls hade premiär 2004 blev succén snabbt ett faktum och i dag är komedin mer eller mindre kultförklarad.

Handlingen kretsar kring Cady (Lindsay Lohan), som efter att ha blivit undervisad hemma i Sydafrika börjar på ett amerikansk high school – och där kommer kulturkrocken minst sagt med besked. Cady blir nämligen motvilligt indragen i ett socialt maktspel om popularitet och hämnd, och tvingas snabbt lära sig de oskrivna reglerna som krävs för att bli ett med skolans ”mean girls” – spelade av Rachel McAdams, Amanda Seyfried och Lacey Chabert.

Så, vad gör de forna tonårsstjärnorna i dag? Och hur ser de egentligen ut? Kolla nedan:

Lindsay Lohan – Cady Heron

Lindsay Lohan – Cady Heron
Lindsay Lohan fyller 34 år i juli.

Lindsay Lohan slog igenom redan som 12-åring i nyinspelningen av Disneys Föräldrafällan. Året var då 1998, och sex år senare intog hon alltså rollen som Cady i tonårskomedin Mean Girls. Sedan dess har Lindsay även testat på livet som musikartist, och släppt ett flertal egna låtar.

Annons

Ett av hennes senaste projekt var som skådespelare i kriminaldramat Among the Shadows.

Rachel McAdams – Regina George

Rachel McAdams – Regina George i Mean girls
Rachel McAdams fyller 42 år i november.

I Mean Girls spelade Rachel McAdams rollen som Regina George – gängets ledare. Kort därefter intog hon även rollen som Allie Hamilton i Dagboken, en hyllad film som trots sina år på nacken fortfarande är väldigt populär.

Sedan karriären tog fart har Rachel McAdams dessutom spelat i tv-serien True Detective, och ett av hennes senaste filmprojekt var i actionkomedin Game Night. I år är Rachel även aktuell i filmen Eurovision.

Amanda Seyfried – Karen Smith

Amanda Seyfried – Karen Smith i Mean girls
Amanda Seyfried fyller 35 år i december.

Amanda Seyfried inledde sin karriär i olika såpoperor, däribland As The World Turns och All My Children. Det stora genombrottet kom i rollen som Karen i Mean Girls, och kort därefter syntes hon även i tv-serien Veronica Mars.

Annons

Sedan dess har Amanda medverkat i flera större filmer, så som Mamma Mia, Dear John och Letters to Juliet. I år är hon bland annat aktuell i skräckfilmen You Should Have Left.

Lacey Chabert – Gretchen Wieners

Lacey Chabert – Gretchen Wieners i Mean girls
Lacey Chabert fyller 38 år i september.

Vid 12 års ålder fick Lacey Chabert sitt stora genombrott i tv-serien Ensamma hemma. Fyra år senare, 1998, spelade hon i filmen Lost in Space, och sex år efter det intog hon rollen som Gretchen i Mean Girls.

Därefter har Lacey Chabert arbetat en hel del som röstskådespelerska. I år är hon även aktuell i det romantiska dramat Winter in Vail.

Foto: Paramount Pictures, TT

LÄS MER:

Mean Girls kommer tillbaka på bio – men med en twist

37 Mean Girls-citat vi älskar så mycket att vi börjat använda själva

17 klassiska teen movies på Netflix med massor av drama

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons