Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Millie Bobbi Brown: ”De senaste åren har inte varit lätta”

21 feb, 2020 
Millie Bobby Brown
Hon har levt i rampljuset sedan hon var tolvåring. Nu fyller Millie Bobby Brown 16 och passar på att berätta om baksidan med kändisskapet. I ett lång inlägg på Instagram skriver hon att de senaste åren inte varit lätta.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Millie Bobby Brown var bara 12 år när hon slog igenom med sin roll som Eleven i Netflix-serien Stranger Things. Det har inneburit att hon växt upp i rampljuset och har fått uppleva baksidorna med kändisskapet redan som väldigt ung.

I dagarna fyllde hon 16 och på Instagram delade hon med sig av ett långt inlägg där hon förklarade att hon anser att saker och ting behöver förändras.

”Vår värld behöver vänlighet och stöd för att vi barn ska växa och lyckas. De senaste åren har inte varit lätta, det ska jag erkänna”.

Filmklipp med tidningsrubriker

Till texten har hon publicerat en video  där hon klippt ut hårda tidningsrubriker. En säger att hon lämnat Twitter efter att ha blivit mobbad online. En annan att hon kritiserats för att ha en ”vuxen stil”. Mellan texten syns glimtar ur hennes liv. Hon gömmer sig för paparazzis, firar med tårta och reser. Allt är ackompanjerat av Justin Biebers nya låt Changes.

Annons

”Det finns stunder då jag blir frustrerad av felaktigheterna, olämpliga kommentarer, sexualisering och onödiga förolämpningar som i slutändan resulterat i smärta och osäkerhet för mig”.

”Tänker inte låta mig besegras”

Hon avslutar med att säga att hon inte tänker låta sig besegras.

”Jag kommer att fortsätta göra det jag älskar och sprida det budskapet för att göra förändring. Låt oss fokusera på vad som behöver förändras. Oroa er inte, jag kommer alltid hitta ett sätt att le”.

Läs mer:

Millie Bobby Brown lanserar eget skönhetsmärke – Florence By Mills

Här är teasern till säsong 4 av Stranger things

Stranger things-stjärnans oväntade karriärsplan – byter bana

Annons