Miljoner hyllar Demi Lovatos bikinibild: "Trött på att skämmas"

Miljoner hyllar Demi Lovatos bikinibild: "Trött på att skämmas"

I ett nytt inlägg på Instagram visar Demi Lovato upp sin kropp precis som den är, en oredigerad bild som nu kärleksbombas av fansen.
09 september, 2019

Sångerskan Demi Lovato har tidigare talat öppet om sin kamp mot ätstörningar och missbruk. 27-åringen, som även är diagnosticerad bipolär, fick i somras föras akut till sjukhus efter en överdos som nästan kostade henne livet:

”Jag har alltid varit transparent om mitt beroende, och jag har lärt mig att det här är en sjukdom som inte försvinner eller bleknar över tid. Det här är något som jag måste fortsätta kämpa mot”, skrev hon på Instagram en tid efter händelsen.

”Orädd och stolt över min kropp”

Sedan dess har Demi fokuserat på att sätta hälsan främst – och lära sig att älska sin kropp. I ett nytt inlägg på Instagram visar stjärnan nu upp sig i en leopardmönstrad bikini, en bild som är helt oredigerad:

”Det här är min största rädsla. En oredigerad bild på mig i en bikini. Men vet ni vad? Det är bara celluliter! Jag är så trött på att skämmas över min kropp och redigera bilder”, skriver hon bland annat och fortsätter:

”Jag vill att det här nya kapitlet i mitt liv ska handla om att vara autentisk mot mig själv i stället för att försöka möta andras standarder. Så här är jag, utan skamkänsla, orädd och stolt över min kropp som har kämpat sig igenom så mycket.”

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Inlägget har på kort tid fått nästan 10 miljoner likes och nu fylls kommentarsfältet av både kändisar och fans som hyllar Demis oredigerade bild:

”Att du visar oss DIG SJÄLV är så otroligt vackert. Tack Demi, jag älskar dig”, skriver supermodellen Ashley Graham.

”Tack för att du publicerar det här. Du är en inspiration för alla kvinnor på den här planeten”, kommenterar en annan följare.

Läs mer:

Supermodellen Ashley Graham hyllas för nakna gravidbilden

Emily Ratajkowski om virala bilden: ”Att raka mig eller inte är mitt val”