Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Miley Cyrus visar upp hockeyfrillan – och hintar om ny musik

07 jan, 2020 
AvMalin Ny
Miley Cyrus visar upp nya hockeyfrillan.
Miley Cyrus lämnar ett händelserikt 2019 bakom sig och välkomnar det nya året med ny frisyr och ny musik.
Annons

Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärnaBrand logo
Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärna

Miley Cyrus har minst sagt ett händelserikt år bakom sig. 2019 hann hon bland annat med att skilja sig från skådespelaren Liam Hemsworth, ha en mycket omskriven sommarromans med vännen Kaitlynn Carter och därefter träffa australensiska sångaren Cody Simpson.

Dessutom har hon legat på sjukhus i flera omgångar för besvär med halsen och stämbandet, och i november blev hon tvungen att genomföra en operation för sina problem. Som ett resultat av operationen har stjärnan tvingats planera om i sitt schema och lägga både uppträdanden och inspelningar på is ett tag.

”Nytt år, nytt hår”

Nu verkar dock sångerskan vara redo för en storstilad comeback! Igår lade Cyrus upp en bild på sitt Instagram-konto där hon visar upp sin nya hockeyfrilla – och hintar om att ny musik är på g.

Kommande albumet She is Miley Cyrus skulle egentligen ha släppts 2019, på hennes födelsedag den 23 november, men fick på grund av sjukdomen skjutas upp till 2020. Förhoppningsvis behöver vi inte vänta för länge in på det nya året

Annons

”Nytt hår. Nytt år. NY MUSIK”, skriver hon.

Inlägget kommer ett par veckor efter att skilsmässan med Hemsworth till slut gått igenom, och en källa nära Cyrus uppger för People att sångerskan är lättad över uppgörelsen.

”Miley är lättad över att hon och Liam har nått en överenskommelse när det gäller skilsmässan. Hon vill bara gå vidare”, säger källan och tillägger att relationen med Cody Simpson går bra och att Miley verkar lycklig.

Pikar exmaken

Förutom den nya frisyren har sångerskan också tidigare låtit tatuera in ordet ”freedom” på handryggen, för att markera sin nyvunna frihet och självständighet. Något som många tolkat som en passning till Liam. Det är inte heller den enda piken som Cyrus gett till exmaken. För ett par månader sedan uttalade hon sig om män på Instagram.

”Jag har alltid trott att jag antagligen är gay eftersom jag tänkte att alla män är elaka. Men det är inte sant. Det finns snälla personer där ute som råkar ha snopp. Jag har bara träffat en någonsin, och han är med i den här livesändningen”, sade hon i klippet, och visade stolt upp Cody Simpson.

Foto: TT

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons