Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Miley Cyrus tydliga passning till Liam efter skilsmässan

12 dec, 2019 
AvNina Nyström
Miley Cyrus
Efter skilsmässan har Miley Cyrus de senaste månaderna synts tillsammans med sångaren Cody Simpson. Nu tar hon ett nytt steg och hyllar sin nyvunna frihet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärnaBrand logo
Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärna

Miley Cyrus, 27, och Liam Hemsworths, 29, förhållande har onekligen gått upp och ner sedan de träffades 2009. Paret har separerat flera gånger under de senaste tio åren. Trots den turbulenta historien gifte sig paret i december förra året – men äktenskapet höll bara i sju månader, och i somras gjorde de slut för gott.

Liam har sedan dess hållit en låg profil och bearbetat uppbrottet i lugn och ro tillsammans med sin familj hemma i Australien. Miley Cyrus har däremot gjort helt tvärtom – det senaste halvåret har hon bidragit till fler tidningsrubriker än någonsin.

Först hade hon en kort, men mycket uppmärksammad, sommarromans med väninnan Kaitlynn Carter, 31, även hon nyseparerad (från Brody Jenner). Men romansen varade bara några veckor.

Kort därefter började hon synas tillsammans med australiensiska artisten Cody Simpson, 22, som även stöttat henne genom de senaste månadernas sjukhusvistelser.

Annons

Hyllar sin nyvunna frihet

Då Miley Cyrus blott var 17 år gammal när hon och Liam Hemsworth blev ett par, är det kanske inte så konstigt att hon nu passar på att ta igen för de singelår de flesta annars hinner uppleva i tjugoårsåldern. Och nu har hon tagit ytterligare ett steg för att markera sin nyvunna frihet och självständighet.

Miley har sedan tidigare ett flertal tatueringar på kroppen, och nu har hon även tatuerat in ordet ”freedom” på handryggen, vilket många inte helt otippat tolkar som en passning till Liam.

Populära tatueraren Winterstone har delat bilden av sig själv, Miley och sitt verk på Mileys hand.

”Alla män är elaka”

Miley Cyrus har även tidigare gett syrliga pikar till exmaken. För några månader sedan gjorde hon följande uttalande i en livesändning på Instagram:

Annons

– Jag har alltid trott att jag antagligen är gay eftersom jag tänkte att alla män är elaka. Men det är inte sant. Det finns snälla personer där ute som råkar ha snopp. Jag har bara träffat en någonsin, och han är med i den här livesändningen, säger hon, och visar upp Cody Simpson.

Även Liam Hemsworth verkar ha gått vidare efter den dramatiska skilsmässan. De senaste månaderna har han dejtat australiensiska skådespelerskan Maddison Brown, 22.

Bild: TT

Läs mer:

Miley Cyrus tvingad till operation – skjuter upp album

Kaitlynn Carter om kärleken till Miley Cyrus: ”Mer än en flirt”

Miley Cyrus talar ut om nya kärleken – och pikar Liam Hemsworth

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons