Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Därför tror alla att Miley Cyrus nya låt handlar om exet Liam Hemsworth

16 jan, 2023 
AvPenellope Ness
AvEmma Castman
Därför tror alla att Miley Cyrus nya låt handlar om exet Liam Hemsworth
Miley Cyrus släppte nyligen den första singeln Flowers från sitt kommande album Endless summer vacation – och låten har redan blivit en snackis. Här är anledningen till att hela internet tror att texten handlar om exet Liam Hemsworth!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
"Varje avvisande blir som ett betyg på en själv"Brand logo
"Varje avvisande blir som ett betyg på en själv"

Miley Cyrus och Liam Hemsworth träffades under inspelningen av The last song år 2009 och dejtade av och på i flera år. Paret gifte sig till slut 2018, men ansökte om skilsmässa ett år senare och var officiellt separerade i januari 2020.

Miley Cyrus och Liam Hemsworth

Tre år efter uppbrottet har Miley Cyrus alltså sått små frön i tankarna hos fansen när det gäller den nya låten Flowers. Allt fler TikTok-användare verkar nämligen tro att den handlar om hennes förhållande med exmaken...

Annons

EASTER EGGS I LÅTTEXTEN

Miley Cyrus har inte kommenterat innehållet själv, men både singelns releasedatum, text och musikvideo indikera att den har med Liam att göra.

Spekulationerna tog nämligen fart när sångerskan släppte låten den 13 januari, samma dag som Liam fyllde 33 år.

Därtill verkar låttexten ha en dubbel mening, och hänvisar bland annat till hemmet i Malibu som hon delade med exet och som förstördes i en skogsbrand 2018, samtidigt som hon beskriver hur deras förhållande fallerade under samma tid.

We were good, we were gold, kind of dream that can’t be sold. We were right, ‘til we weren’t, built a home and watched it burn.” sjunger Miley bland annat i låten.

Hintar även i musikvideon

Även musikvideon bjuder alltså på hintar. Miley Cyrus sjunger att hon inte ångrar något och kommer att glömma "varenda ord" Hemsworth har sagt när hon ligger vid en pool i svarta underkläder. Hon visas sedan träna i samma outfit, något som kan tolkas som att hon har blivit starkare sedan deras uppbrott.

Annons
@eroticacyrus

She is wearing Liam‘s suit from the avengers premiere where he told her to behave, MILEY IS INSANE. #mileycyrus #liamhemsworth #fyp

♬ Flowers - Miley Cyrus

Videon avslutas med att sångerskan dansar i ett enormt hus iklädd en svart herrkostym. Fans spekulerar då i att det är samma kostym som Liam bar på premiären av The avengers, där han ska sagt åt Miley att "för en gångs skull bete sig" framför kamerorna på röda mattan.

Foto: TT

Se kändisarna som är lika som bärBrand logo
Se kändisarna som är lika som bär

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons