Miley Cyrus nya frisyr i hemmakarantänen – klippt av sin mamma

Ingen är så cool som Miley Cyrus! I ett inlägg på Instagram visar artisten nu upp sin nya look som fullkomligen skriker 80-tal.
20 maj, 2020

Miley Cyrus är verkligen inte den som är blyg hos frisören. Genom åren har artisten experimenterat med en rad olika hårfärger och frisyrer, allt från glammigt Hollywoods-svall till tuffa spikes.

På grund av coronavirusets utbrott befinner sig sångerskan just nu i hemmakarantän, väl medveten om att hon har det betydligt bättre ställt än genomsnittet:

– Jag vet att jag är i en unik position, med en upplevelse av pandemin som skiljer sig från de flesta i landet och resten av världen. Visst har jag tvingats pausa mitt liv, men egentligen har jag ingen aning hur det egentligen är. Jag trivs i mitt space, kan sätta mat på bordet och har finansiell trygghet. Så är det inte för många andra, har hon tidigare berättat i en intervju med Wall Street Journal Magazine.

En bild på sångerskan och artisten Miley Cyrus på röda mattan.

Artisten Miley Cyrus befinner sig i hemmakarantän med sina nära och kära.

Här visar Miley Cyrus upp sin nya 80-talsfrisyr

Precis som många andra kändisar i karantän har Miley tagit tillfället i akt att experimentera med sin look. Tidigare i år sportade sångerskan en frisyr som inspirerats av den klassiska hockeyfrillan –  nu har hon klippt sig ännu kortare. Och det är faktiskt hennes egen mamma som agerat frisör den här gången.

I ett nytt inlägg på Instagram, som delats av artistens hårstylist Sally Hershberger, visar Miley upp den nya pixielooken:

”Jag har tränat Tish väl”, skriver Sally, och syftar på Mileys mamma Tish Cyrus.

Enligt Hershberger var hon uppkopplad via FaceTime under klippningen för att hjälpa Miley och Tish, och guidade dem steg för steg genom att samtidigt klippa frisyren på en perukdocka:

– I stället för att bara instruera mina klienter gör jag klippningen fysiskt tillsammans med dem för att få det bästa resultatet, säger hon i en intervju med tidningen People.

Slutresultatet blev dock helt annorlunda än det var tänkt från början, men sångerskan kunde inte vara mer nöjd med frisyren, berättar hårstylisten:

– Miley älskar slutresultatet precis lika mycket som jag själv! Det är så coolt och vågat.

Miley Cyrus hår genom åren – med frisören Brad Mondo:

Foto: TT

LÄS MER: 

Lady Gagas nya frisyr hyllas av fansen: ”Så vacker” 

Se Kylie Jenners naturliga frisyr i hemmakarantänen

Ariana Grande visar upp sitt riktiga hår i hemmakarantänen

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: