Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Miley Cyrus känga till äktenskapet med Liam Hemsworth: ”Katastrof”

28 mar, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Liam Hemsworth och Miley Cyrus.
Miley Cyrus äktenskap med Liam Hemsworth höll i mindre än ett år. Nu pratar hon ut om förhållandet, och hon skräder inte orden.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Miley Cyrus stilresa genom årenBrand logo
Miley Cyrus stilresa genom åren

Miley Cyrus är ute på turné, och den har varit händelserik så här långt. Förra veckan tvingades hennes flygplan att nödlanda efter att träffats av blixten.

Det slutade tack och lov bra och i helgen uppträdde hon på Lollapalooza i Brasilien. Då bjöd hon upp ett par på scen där de förlovade sig. Efter att ha gratulerat paret lyckoönskade hon dem sade att hon hoppades att deras förhållande blir lyckligare än hennes eget.

– Jag hoppas att ert äktenskap går bättre än mitt. För mitt var en jävla katastrof, ska hon ha sagt enligt Daily mail.

Miley Cyrus kärlekssaga med Liam Hemsworth

Miley Cyrus var tidigare gift med skådespelaren Liam Hemsworth. De träffades 2009 när de spelade mot varandra i The last song. De gjorde slut och blev ihop igen flera gånger och förlovade sig 2012. Efter lite mer än ett år bröt de förlovningen, men hittade tillbaka till varandra 2016.

Annons

De förlovade sig på nytt i oktober samma år, och gifte sig senare under en liten ceremoni i deras hem i Nashville. I en intervju med Vanity fair har Miley Cyrus tidigare sagt att det var olikt henne att gifta sig.

– Vi hade burit ringarna hur länge som helst, och jag kände definitivt inte att jag behövde göra det. Det var faktiskt lite ”out of character” av mig, säger hon.

Därför tog det slut med Hemsworth

Men det fanns en anledning till att hon ville gifta sig.

– Anledningen till att folk gifter sig kan ibland vara gammeldags, men jag tycker att anledningen till att vi gifte oss inte var det – jag tycker faktiskt att det var lite new age. Vi omdefinierar, för att vara ärlig, hur det ser ut för en queerperson jag är att vara i ett heteroförhållande, säger hon till Vanity fair och tillägger:

– En stor del av min stolthet och identitet är att vara queer. Vad jag förespråkar är: Folk blir kära i människor, inte i kön, utseende eller vad det nu kan vara.

Det tog inte ens ett år innan de bröt upp igen. Efter skilsmässan gästade hon Howard Sterns radioprogram och öppnade upp om anledningen till att gjorde slut.

– Det var för mycket konflikter. När jag kommer hem vill jag bara komma ner på jorden med någon. Jag tycker inte om drama eller bråk, berättade hon då.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons