Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Michael Jacksons dotter Paris oväntade kärriärsval – i pappas fotspår

22 apr, 2021 
AvJessica Rådne
paris jackson på röda mattan
Paris Jackson, 23, har fått en roll i den kommande säsongen av långköraren American Horror Story, och ja, det är en skräckserie!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Michael Jacksons dotter Paris Jackson fortsätter att gå i pappas fotspår. I fjol kom hennes debutplatta Wilted, ett lågmält och melankoliskt indiepop-album som fick fina recensioner. Nu är det dags för nästa kliv i karriären, den här gången i tv-seriernas värld.

Paris Jackson i American Horror Story

Pappa MJ må vara känd som King of Pop, men han testade även sina vingar i Hollywood. År 2004 spelade Michael Jackson Agent M.J. i äventyrskomedin Miss Cast Away. På 80-talet var han dragplåstret i filmen Moonwalker, och på 70-talet i The Wiz.

Nu visar det sig att dottern Paris också vill göra sig ett namn som skådis. Paris har fått en roll i den kommande tionde säsongen av American Horror Story, rapporterar TMZ.

Annons

Macaulay Culkin och Kathy Bates i rollerna

Serien hade premiär på den amerikanska kabelkanalen FX för tio år sedan och har sedan dess förnyats gång på gång. I Sverige visas den på Kanal 11. Genren beskrivs som skräckdrama och tittaren vet inte vilka karaktärer som lever och vilka som spökar, då de alla ser ut som i verkliga livet. Serien har hyllats av kritiker och nominerats till så väl Golden Globe som Emmy Awards.

Den tionde säsongen av serien kommer att delas upp i två mini-säsonger, skriver TMZ. Paris väntas dyka upp i den andra delen av säsongen och i rollerna kommer vi även se Sarah Paulson, Macaulay Culkin och Kathy Bates.

Paris om pappa Michael Jacksons arbetsmoral

Kändisdottern har tidigare pratat om hur hon och hennes två bröder vuxit upp med sin pappas förmanande ord om framgång.

– Jag är fullt övertygad om att man måste förtjäna det man får. Jag behöver... gå på auditions, jag jobbar hårt och pluggar mina manus och gör min grej, berättade hon nyligen i Naomi Campbells Youtube-serie No Filter.

– När vi växte upp fick vi lära oss att vi var tvungna att förtjäna saker innan vi fick något. Om vi typ ville ha fem leksaker från Toys “R” Us var vi tvungna att läsa fem böcker. Och det är att förtjäna och jobba in något, inte bara tro att man har rätten till en massa prylar eller bara tro att man ska få ditten eller datten. Att jobba för det, att jobba hårt för något, det är något helt annat. Det är en prestation!

Källa: Smooth Radio, TMZ, Imdb

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons