Mia Skäringers viktiga markering efter utseendepiken

17 jul, 2017 
AvJohanna Lejon
I podcasten ”Skäringer & Mannheimer” berättar Mia Skäringer om en utseendepik hon fick i samband med en fotografering.
Annons

Det är i den minst sagt populära podden Skäringer och Mannheimer, som Mia Skäringer har tillsammans med humorkollegan Anna Mannheimer, som skådespelerskan, författaren och komikern berättar om en händelse som ägde rum nyligen. Under en fotografering fick Mia höra, av den manliga fotografen, att hon såg ”plufsig” ut.

– Vet du vad han säger till mig den här karln. ”Petra!”, ropade han, ”kan du titta litegrann på Mia här för hon har något glansigt i huden. Hon ser plufsig ut”, berättar Mia Skäringer i podcasten.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Hon fortsätter:

– Vad är det stora problemet? Kan jag få vara lite plufsig då? Poängtera inte det. Sedan säger han så här: ”det är konstigt för du är så vacker i verkligheten men det händer någonting i bilden”.

Mia upplevde det hela som extra jobbigt eftersom det hela sas inför hennes kollegor. I podden gör hon en tydlig markering mot händelsen.

– Det här ska man ju bara finna sig i som skådis och som kvinna, säger hon i podcasten.

Foto IBL

Annons