Mia Skäringers skämt om Hannah och Amanda

10 jul, 2017 
AvJohanna Lejon
I podcasten ”Skäringer & Mannheimer” skämtar Mia Skäringer hjärtligt om Hannah Widells och Amanda Schulmans Instakonto "hannahamandareport".
Annons

Det är Hänt.se som skriver om Mia Skäringers hjärtliga skämt om Hannah Widells och Amanda Schulmans populära Instagramkonto hannahamandareport. I det senaste avsnittet av podden Skäringer & Mannheimer skojar Mia friskt om Stockholm, dess trendighet och ängslighet.

– Det är en så liten, liten, liten ring där inne i en sån liten, liten stad. Och så är den så ängslig. ”Åh. Titta vad gör han nu? Ska jag göra så? Ska ja gå på det stället?” Är inte det det ängsligaste av allt, att hålla på i den här lilla ankdammen, för Stockholm är ju en pytteliten stad egentligen? säger Mia Skäringen i podcasten och fortsätter:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Den är jättevacker och jättetrevlig, men det är ju inte någon storstadskänsla utan jag tycker snarare tvärtom att man vet exakt vad som är på och av…  Du kan ju inte bara gå in och äta nånstans, på Harrys och beställa en entrecote, när du har detta utbud.

Skäringer skämtar om Hannah och Amanda

Hon exemplifierar ängligheten genom att ta upp Hannahs och Amandas inspirationskonto på Insta, kallat hannahamandareport.

Annons

– Då blir det ju att du får gå in och titta på ”hannahamandareports”. ”Vad gäller nu? Oj! Nu ska man äta en gul glass och ha på sig ett par gula skor. Åh herregud! Jag är helt fel. Jag får göra om.”, säger Mia.

Mia förklarar vidare att hon precis sett en stylad bild av Hanna och Amanda på just detta konto.

– Det är ju det här när någon annan ska tala om för en vad som gäller. Det är ett väldigt konstigt fenomen egentligen. Det är nån snygg bild på en gul glass och ett par gula skor och då tänker jag lite ”Jaha. Nu jobbar vi lite. Vi matchar glass med skor. Vad händer om man har köpt en storstrut då? Vad har man för skor till det?” Man får nästan matcha glass efter skor så jag får köpa en lakritspuck i dag eftersom jag har en sliten vintagekänga, säger Mia Skäringer.

Foto IBL

Läs mer:

 

Annons