Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Mia Skäringer åker ut på turné igen

14 mar, 2018 
AvJohanna Lejon
Nu hyllas Mia Skäringers inlägg.
I november återupptar Mia Skäringer sin resa genom Sverige. Den här gången med ”Avig Maria – No more fucks to give”, en föreställning om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor.
Annons

Premiären går av stapeln i Örebro den 2 november och åker därefter vidare till Linköping, Gävle, Västerås, Karlstad, Uppsala, Göteborg, Halmstad, Malmö och Stockholm. Biljetterna släpps på fredag kl. 10:00!

– Nej, det anstår mig icke längre att göra mig mindre än vad jag är. Jag är inte skapad av Adams gamla revben. Det fanns byggmaterial till mig med. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut. Det här är mina 90 minuter. Avig Maria är en föreställning om att äga sig själv, vara kvinna på sina egna villkor. Fulvackerstarksvagjag. Jag tar med er på en resa i min människa, genom demoner, rädslor och kärlek. Och visst är jag rädd men Tabita håller mig i handen – Nu ru,nu tar vi en litten go rök på detta å sätter ner skåpet. One last fuck to give!, säger Mia Skäringer om showen.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Mia Skäringer är aktuell i ”Avig Maria – No more fucks to give”.
Mia Skäringer är aktuell i ”Avig Maria – No more fucks to give”.

Mia Skäringers turnéplan

2 november – Örebro, Conventum Arena

3 november – Linköping, SAAB Arena

8 november – Gävle, Gavlehovhallen

Annons

9 november – Västerås, Bombardier Arena

10 november – Karlstad, Löfbergs Arena

15 november – Uppsala, IFU Arena

17 november – Göteborg, Scandinavium

22 november – Halmstad, Halmstad Arena

23 november – Malmö, Malmö Arena

24 november – Stockholm, Ericsson Globe

Foto: Emma Svensson

Läs mer:

Annons