Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Mia Skäringers show No More Fucks To Give släpps på bio

20 feb, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Över 300 000 svenskar har sett Mia Skäringers hyllade föreställning No More Fucks To Give. Nu visas den på bio med premiär på internationella kvinnodagen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 power-kvinnor du inte får missa på InstagramBrand logo
8 power-kvinnor du inte får missa på Instagram

I november 2018 hade No More Fucks To Give premiär, en föreställning av och med skådespelerskan och komikern Mia Skäringer:

En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelsen. Berättelsen om mig.

Föreställningen blev en enorm succé med över 300 000 besökare och publikrekord i såväl Globen som Scandinavium. Efter att ha sålt ut Globen hela fem gånger konstaterade Skäringer att hon nu toppade rekordlistan tillsammans med världsartister som Metallica och Eminem:

Så faktiskt; In your Face grabbar. Det är jag, Metallica, Eminem och Kent. Alla ni som är så intresserade av försäljningssiffror. Som räknat om och förbi. Förenklat och förklarat min framgång. Reducerat mig till en ”kvinnlig komiker” som hade tur i tiden. Vi har ett nytt resultat. Jag klarade mig fint utan ryggdunk. Utan att någonsin tänka på att jag är kvinna”, skrev hon då på Instagram.

En bild på skådespelerskan och komikern Mia Skäringer.
Mia Skäringers föreställning No More Fucks To Give har hyllats av kritikerna.

”Till dig som fick stryk kvällen innan”

Nu kommer No More Fucks To Give tillbaka – den här gången på bio. Under torsdagen avslöjade Mia Skäringer att showen ska visas på över 100 biografer runt om i landet vid två tillfällen; på internationella kvinnodagen den 8 mars och den 10 mars:

Annons

För dem som gick före och för dem som kommer efter. Till dig som skrivit till mig att du inte vågat gå, för att gubben hemma inte gillar mig och det jag står för. Till dig som fick stryk kvällen innan du skulle gått på föreställningen och därför inte kunde visa dig ute. Till dig som lider av panikångest och inte pallade arenan. Till dig som inte fick barnvakt, som födde ett barn, var sjuk eller av andra skäl ville men inte hann se. Gör denna dag till din”, skriver Mia i ett nytt Instagraminlägg.

Fem procent av intäkterna går oavkortat till MÄN (Män för jämställdhet), en feministisk organisation som även driver stödchatten Killfrågor. Dit kan killar mellan 10-20 år vända sig och prata helt anonymt om till exempel mobbning, sexualitet, identitet och våld.

Biljetter till No More Fucks To Give släpps i morgon den 21 februari på filmstaden.se och bio.se!

Läs Mia Skäringers inlägg i sin helhet nedan:

Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Läs mer: 

Succé för Mia Skäringer – så mycket pengar tjänade hon på sin turné

Mia Skäringers starka tal om att uppfostra pojkar

Mia Skäringers skrämmande upplevelse: ”Är det så här jag ska dö?” 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons