Mia Skäringer gör serie om kroppshets på SVT

16 aug, 2018 
AvJohanna Lejon
Mia Skäringer gör programmet Kroppshets i SVT
I höst är Mia Skäringer tillbaka i tv-rutan. Ämnet? Kroppshets. Premiären äger rum den 20 september klockan 21:00 i SVT.
Annons

Vi översköljs ständigt av bilder i sociala medier, skyltfönster, media och reklam om hur den ”perfekta” kroppen ska se ut. Ofta är budskapet att det är du som ska förändra dig för att passa in. Mia Skäringer nya SVT-serie tar avstamp i just detta och handlar om det rimliga i att lägga ned så mycket tid och energi på sitt utseende. Vad gör kropphetsen med oss och när duger man?, frågar sig Mia i Kroppshets.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Hela vår nutid är ätstörd och vi reflekterar inte ens över det, säger Mia Skäringer.

Detta ska Mia Skäringers serie handla om

I serien tittar Mia Skäringer närmare på sin egen resa med att acceptera sig själv och möter personer som kan ge henne ledtrådar till hur vi kan förändra vår syn på våra kroppar.

Kroppshets har premiär den torsdag 20 september klockar 21:00 och består av tre avsnitt.

Foto SVT

Läs mer:

Annons