Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Här är de mest sedda klippen på Youtube 2017

14 dec, 2017 
AvJoel Linde
Margaux Dietz förlossning var en av de mest sedda klippen på Youtube 2017. Här är hela listan.
Ta lite tid och titta på de mest populära klippen på Youtube under 2017. Se de bästa musikvideorna, de roligaste parodierna, de mest fascinerande experimenten och de skickligaste individerna!
Annons

Vad är det bästa du har sett på Youtube i år? Är det någon av Christoffer Kläfford alla tolkningar i Idol, eller kanske klippet på professorn som sitter i en liveintervju med BBC när hans kavata dotter klampar in och tar över showen?

Google-ägda Youtube har precis släppt årets mest populära Youtube-klipp och på topp över svenskarnas favoriter hittar vi en salig blandning av humor, satir, musik och… barnafödande!

Här är de mest populära klippen på Youtube i Sverige 2017:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Tittar vi i stället globalt har vi en helt annan fördelning. Då är det en maskerad sångare i det thailändska talangprogrammet, The Mask Singer, som kniper förstaplatsen. Och även om du kanske inte förstår ett jota av vad den maskerade varelsen sjunger så är det faktiskt sevärt. Annat sevärt är den komprimerade och okonventionella skildringen av universums historia – och ja, i princip allt på denna lista!

Annons

Här är de mesta populära klippen på Youtube globalt 2017:

De mest populära musikvideorna på Youtube i Sverige 2017:

Annons

De mest populära musikvideorna på Youtube globalt 2017:

Mer kul från 2017:

Läs mer:

Annons