Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Så är Melissa Horn och Daniel Adams-Rays relation i dag

28 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Melissa Horn och Daniel Adams Ray
Melissa Horn och Daniel Adams-Ray var med i succéprogrammet Så mycket bättre ifjol. Och då fick vi bevittna en stark kemi med både gåshudsögonblick och många skratt mellan artisterna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Melissa Horn som du vill vetaBrand logo
5 saker om Melissa Horn som du vill veta

Artisterna Melissa Horn och Daniel Adams-Ray ställde upp i förra säsongen av succéprogrammet Så mycket bättre och deras vänskap blev genast oundviklig.

Melissa Horn var en av de artister som medverkade hela veckan på Gotland under inspelningen av ”Så mycket bättre” och fick träffa alla artister. Medan Daniel Adams-Ray var med i de fyra sista avsnitten. Men även om inte duon var med i alla avsnitt tillsammans så hann Melissa Horn göra en fantastisk tolkning av en utav Adams-Rays låtar.

Ett exempel är när Daniel Adams-Ray sluter upp till middagen i Så mycket bättre. Och plötsligt berättar Melissa Horn att hon tänker göra Adams-Rays Dum av dig. Daniels ögon glimmar när han hör Melissas fina stämma och efter tolkningen uttrycker han.

– Men sluta nu. Du äger!

”Du kommer få bli glad en gång till”

Under en lunch sitter alla till bords och småskämtar lite om en fotbollströja med landslagets autografer som Melissa Horn och Daniel Adams-Ray givit till Thomas Stenström. Något som kommer fram då var att tröjan var fejk och alla delar ett gott skratt tillsammans. Men några som såg ut att ha det extra trevligt bredvid varandra var Melissa Horn och Daniel Adams-Ray.

Annons

– Vi ska fixa till dig så att du får dem riktiga autograferna men det där var inte de riktiga säger Melissa och brister ut i skratt.

– Se det på det här sättet du kommer få bli glad en gång till, säger Daniel Adams-Ray till Thomas Stenström.

Allt om Melissa Horns och Daniel Adams-Rays relation i dag

Just nu är båda artisterna i full gång med sina sommarturnéer och på Instagram delar dem flitigt med sig av bilder från platserna de besöker. Men de kan fortfarande hålla sig uppdatera på vad den ena gör eftersom de följer varandra på Instagram.

Hur deras relation ser ut i dag är fortsatt oklart men att duon klickade i programmet undgick nog inte någon!

Foto: TV4

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons