Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Melania Trump hånas – för sitt skoval

30 aug, 2017 
AvIda Gustafsson
Under gårdagen besökte amerikanska presidentparet det stormdrabbade Texas. Och presidentfrun Melania Trumps skoval fick flera att höja på ögonbrynen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Stormen Harvey som har drabbat delstaten Texas har lett till att flera personer omkommit och tusentals människor har fått fly från sina hem för att undkomma stormen. Harvey har av guvernören Greg Abbott beskrivits som den värsta stormen på 50 år.

På bilder som togs på Donald och Melania Trump när de lämnade Vita Huset för att ta sig till Texas under gårdagen syntes presidentfrun i svarta jeans, militärgrön jacka och ett par svarta pumps med tunna stilettklackar.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Skovalet fick genast kritik. En del attackerade Melania med humor:

 

”Hjälpen är på väg, Texas! Var inte oroliga, Melania har sina speciella stormstillettklackar!

Andra skrev ironiskt om att presidentfrun visade att hon har kontakt med verkligheten.

Andra kritiserade presidentfrun för att skorna var opassande för tillfället. En krönikör i Washington Post skriver att presidentfrun såg Texas-resan som ett modetillfälle att snarare än att visa empati för de drabbade.

Annons

”Hennes outfit antydde att människors personliga upplevelser skulle levereras till henne efter att de hade blivit granskade och putsade. Det fanns inget som implicerade att Trump skulle stå platt i dyngan, ta del av deras verklighet, en förvirrad hjärtknipande röra utan slut.”

New York Times krönikör skriver:

”I Mrs Trumps jobb, såväl som hennes mans, är detaljerna viktiga. Även skorna.”

Men när presidentparet landade i staden i Texas hade hon bytt om till ett par mer passande skor, ett par vita sneakers. I staden Corpus Christi fick presidentparet information om läget i den översvämningsdrabbade delstaten. Sedan reste de vidare mot Austin, men det finns inga uppgifter om presidentparet kommer att besöka Houston, som är värst drabbat av stormen.

I ett uttalande om besöket som Melania Trump utfärdade under kvällen sa hon:

”Jag vill kunna erbjuda min hjälp och stöd på bästa möjliga sätt, inte bara genom ord, utan även genom handling. Vad jag såg som det mest betydelsefulla under mitt besökt var inte bara styrkan och motståndskraften hos Texasborna, utan även medkänslan och en känsla av gemenskap som tagit över delstaten”.

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons