Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kungahusets uppmaning till Meghan Markle: Sluta bråka med familjen

18 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
FotografMISC/TT
Meghan Markle Prins Harry
Hertiginnan Meghan har inte haft kontakt med sin pappa Thomas Markle på flera år. Nya uppgifter visar att drottning Elizabeth och prins Charles har försökt få Meghan att sluta fred med sin far för att få ett stopp på intrigerna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste

Det var strax innan Meghan Markle och prins Harrys bröllop 2018 som Meghans pappa Thomas Markle sålde bilder på sig själv till papparazzi-fotografer. Något som gjorde både Meghan och Harry upprörda – och än i dag har Meghan och hennes pappa ingen kontakt.

”Kan hon inte bara åka och träffa honom”

I den kommande boken Revenge: Meghan, Harry And The War Between The Windsors avslöjas det att drottningen och prins Charles försökte få Meghan att reparera relationen med sin pappa redan 2018, rapporterar The Sun som publicerat ett utdrag ur boken skriven av journalisten Tom Bower.

Men i juli 2018 var det nog för prins Charles.

– Kan hon inte bara åka och träffa honom och få ett stopp på det här, ska Charles ha sagt till Harry.

Tålamodet tog slut efter att Thomas Markle hade ställt upp i flera intervjuer där han bland annat sågade kungafamiljen, något som inte uppskattades av drottningen.

Meghan om varför hon inte vill ha kontakt

Det var för två år sedan som Harry och Meghan lämnade sina arbetande roller i kungahuset och sedan dess har deras relation med kungahuset försämrats kraftigt.

Annons

Som tidigare nämnt är inte heller relationen bra med Meghans sida av familjen – närmare bestämt hennes pappa. Och en av förklaringarna till att hon inte vill ha kontakt med honom är för att hon inte litar på att en eventuell kontakt skulle stanna mellan dem.

Drottningen och Charles försökte få Meghan på andra tankar i ett videosamtal där de bad henne att flyga till Mexiko och besöka hennes pappas bostad.

– Det var helt orealistiskt att tro att jag kunde flyga diskret till Mexiko och dyka upp oannonserat, sa Meghan enligt boken.

Hon menade att den gesten skulle troligtvis skapa en mediestorm som kunde skämma ut kungahuset ännu mer. Det beslutet var något som gjorde att kungligheterna på andra sidan luren lämnade samtalet ursinniga.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons