Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Meghan Markles nya satsning – skriver barnbok

05 aug, 2019 
AvEmma Castman
Meghan Markle har en ny spännande karriär på gång. Brittiska medier rapporterar nämligen om att den brittiska kungligheten planerar för att bli barnboksförfattare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: HAR DU KOLL PÅ MEGHAN OCH HARRYS FÖRHÅLLANDE?

Harry och Meghan — från första dejten till MegxitBrand logo
Harry och Meghan — från första dejten till Megxit

 

På eftermiddagen den 6 maj kom beskedet om att prins Harry och hertiginnan Meghan blivit föräldrar till en liten pojke vid namn Archie. Sonen föddes klockan 05.26 samma dag och vägde drygt 3 200 gram.

Tre månader efter förlossningen är Meghan mer aktuell än någonsin. Nyligen avslöjades det nämligen att hertiginnan av Sussex kommer att agera gästredaktör för septembernumret av det ikoniska modemagasinet Vogue.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Namnet på numret är Forces for change (krafter för förändring), och på omslaget kommer kvinnor som jobbar för att radikalt och positivt förändra samhället att porträtteras.

Därtill ska Meghan även släppa en klädkollektion för välgörande ändamål – och bli barnboksförfattare.

Boken kommer troligtvis att handla om djur

Det var tidningen The Sun som först skrev om Meghans planer på att bli författare och skriva en barnbok. Det brittiska hovet har inte bekräftat nyheten ännu, men enligt en källa till tidningen ska hertiginnan vara väldigt exalterad över arbetet.

Annons

”Meghan ska bli författare och är väldigt exalterad över det. Planerna är i ett väldigt tidigt skede och kommer inte att bli officiella på ett tag”, säger en källa med insyn i det brittiska kungahuset till The Sun.

Vad boken kommer att handla om är ännu inte bestämt, men källan säger till tidningen att djur med största sannolikhet kommer vara involverade. Meghan, som sedan tidigare har en labrador och beagle, älskar nämligen djur.

”Hon älskar djur och sina hemlösa hundar så det är väldigt sannolikt att de kommer vara med i berättelsen.”

Flera andra kungligheter har släppt bok

Stämmer nyheten om att hertiginnan Meghan ska skriva en barnbok blir hon inte den första kungligheten att göra så. Redan 1980 gav prins Charles ut boken The Old Man of Lochnagar, och så sent som i juni i år släppte prinsessan Madeleine boken Stella och hemligheten.
Foto: TT

Läs mer:

Meghan Markle släpper en klädkollektion – för välgörande ändamål

Meghan Markle gästar Vogue – väljer Greta Thunberg till omslaget

Meghan Markle intervjuar Michelle Obama i brittiska Vogue

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons