Meghan Markles djärva kärleksgest mot prins Harry

Putsa juvelerna, boka kyrkan! Det verkar vara bröllop på gång mellan Suits-stjärnan Meghan Markle och hennes brittiske prins, Harry.
07 februari, 2017

Det var i höstas som ryktena började gå. Det tisslades och tasslades om att brittiske prins Harry, som ju varit singel ett bra tag, dejtade igen. Och han dejtade inte vem som helst. Nej, föremålet för prinsens ömma känslor var, denna gång, ingen mindre än Meghan Markle, amerikansk skådis och mest känd från den hyllade tv-serien Suits.

I november bekräftade brittiska hovet att prins Harry och Meghan Markle hade en relation. Det hela skedde på ett mycket ovanligt sätt, ett sätt vi inte alls är vana vid. Hovet, som ju vanligtvis aldrig kommenterar kungafamiljens privatliv, skickade ut ett pressmeddelande i vilket Harry vädjade till pressen att lämna nya flickvännen Meghan, och hennes familj och expojkvänner, i fred.

Sedan dess har relationen fördjupats ytterligare några snäpp. Minst sagt. Häromdagen fångades Meghan på bild med en speciell ring på fingret. Ringen, i guld, är visserligen ingen förlovningsring. Men visst har den en koppling till prins Harry. Ringen är nämligen formad som ett H. En markering, minst sagt. Det är tydligt att Meghan Markle vill visa att hon och prinsen hör ihop.

Och det är faktiskt inte första gången Meghan och Harry gör sådana här kärleksgester. Tidigare har de synts i likadana armband och mössor. Meghan har dessutom burit ett halsband med parets bokstäver M och H om halsen vid flera tillfällen.

Foto IBL