Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattanMet-galan

Meghan Markle om nya livet i Los Angeles

29 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Meghan Markle
Meghan Markle är Hollywoodstjärnan som blev prinsessa och hertiginna av Sussex när hon gifte sig med brittiska kungligheten Harry. Nu berättar hon om det nya livet efter att paret lämnat landet och sina kungliga uppdrag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste

2020 kom beskedet att de brittiska kungligheterna, hertigen och hertiginnan av Sussex, valt att lämna sina kungliga uppdrag. I en ny intervju med The Cut berättar Meghan att livet som prinsessa känts som ett skådespel.

– Jag var en skådespelare. Hela mitt jobb gick ut på att andra skulle säga till mig vart jag skulle stå, vad jag skulle säga, hur jag skulle säga det och vad jag skulle ha på mig.

Efter att paret också varit frekvent uppmärksammade i media flera år, valde de att lämna Storbritannien för att påbörja ett nytt liv på andra sidan Atlanten.

Nya livet i Los Angeles

Idag är Meghan och Harry bosatta i Montecito, Los Angeles, tillsammans med sina två barn. I intervjun med The Cut berättar Meghan Markle om livet utanför kungliga väggar och strikta regler, och önskan att ta tillbaka livet som det varit innan. Exempelvis genom att ta tillbaka sin Instagram, som hon tvingades ge upp när hon gifte sig med en kunglighet. Innan hon träffade Harry brukade hon ofta uppdatera sin Instagram med bilder från sitt typiska LA-liv – allt från hikes och yoga till mat hon tycker om och bilder på sin hund Guy.

Annons

– Det var en stor omställning, en enorm faktiskt, att gå från den typen av självbestämmande till ett helt annat liv, berättar Meghan för The Cut.

Idag har paret anpassat sig till ett nytt liv i sitt nya hem i Montecito. I trädgården till huset odlas frukt och grönsaker, barnen Archie och Lilibet går på barnkalas i området och Harry har hittat ett nytt polo-lag i Santa Barbara. Meghan berättar också att hon nu kan hämta sin son på förskolan, umgås med grannarna och äta middagar med sin nya vänskapskrets.

Nya mediaprojekten

Även arbetslivet ser såklart annorlunda ut jämfört med de kungliga uppdragen, berättar Meghan. Paret har idag sitt nystartade medieföretag Archewell, som genom samarbeten med Spotify och Netflix blivit parets nya inkomst efter de sagts upp från det kungliga apanaget. Nyligen lanserade Meghan bland annat podcasten Archetype där första avsnittet berör ämnet ambition tillsammans med tennisproffset Serena Williams. Meghan berättar att hon är glad över att podcasten blivit som en ny introduktion av henne.

– Podcasten är så äkta. Och jag känner mig annorlunda och mycket tydligare än tidigare. Det är som att jag hittat något. Kanske inte min röst, jag har haft min röst länge, men jag har nog hittat mitt sätt att använda den.

Paret håller även på att spela in en dokumentärserie som ska skildra deras liv och berätta sin sida bortom brittiska pressens rubriker.

– När media skapat en helt historia av en, är det skönt att få chansen att berätta sin egen sida av den, berättar Meghan Markle.

Källa: The Cut, Foto: TT, Instagram

Så såg stjärnorna ut innan deras genombrottBrand logo
Så såg stjärnorna ut innan deras genombrott

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons