Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Megan Fox valde bort alkoholen efter händelsen på röda mattan

26 jul, 2021 
AvLinda Strömbäck
Megan Fox i Jimmy Kimmel
Megan Fox har tidigare gått ut med att hon slutat dricka alkohol. Nu berättar hon att hennes beteende under Golden Globe-galan 2009 blev vändpunkten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 saker du inte visste om Megan FoxBrand logo
8 saker du inte visste om Megan Fox

Filmstjärnan Megan Fox, som slog igenom med kioskvältaren Transformers, har därefter gjort modellkarriär samt blivit hett omtalad i amerikansk press. Nyligen gick Megan ut och berättade om misstagen hon gjorde på röda mattan i samband med Golden Globe-galan för för tolv år sedan. Och om hur det bidrog till att hon uteslöt alkoholen ur sitt liv.

megan Fox om beslutet

– Jag var stridslysten och sa mycket skit som jag inte borde ha sagt på röda mattan, berättar Megan Fox i en intervju för Who What Wear.

Hon berättar att hon hamnade i trubbel efter sina uttalanden på galan och att trots hon inte minns exakt vad hon sagt under röda mattan så skämdes hon över att sitt beteende gå på galan.

Annons

– Jag satt vid ett bord tillsammans med Blake Lively och The Jonas Brothers. Och under galan brukar de ställa fram gigantiska champagneflaskor som jag drack stora mängder av, berättar hon.

– Det här är anledningen till att jag inte dricker alkohol idag, fortsätter Megan.

Golden Globes röda matta 2009

Det var under hennes första framträdande på film- och tv-galan Golden Globe som stjärnskottet Megan Fox i en intervju med TMZ började uttala sig olämpligt. Hon sa bland annat att hon såg ut som en dubbelgångare för femtio år äldre skådespelaren Alan Alda och att hon såg ut som en man.

– Jag är så smärtsamt osäker. Jag är på gränsen av att spy just nu, säger hon under intervjun med TMZ till programledaren Giuliana Rancic.

Hon kommenterade därefter skådespelaren Salma Hayeks bröst och berättade också om varför hennes pojkvän inte var med på tillställningen.

– Han vill inte vara min dejt. Han är en man – han har ett ego. Jag tror han jobbar med sin musik. Jag tror inte han bryr sig (om att se galan), sa Megan Fox och skämtade därefter om att hon svält sig själv för att nå sin smala midja.

Efteråt har Meghan uttalat sig om att hon slutat dricka alkohol.

– Jag gillar inte att dricka. Jag gillar inte att känna att jag inte har kontroll, jag vill känna att jag är i full kontroll av min kropp, sa Megan Fox efter händelsen på Golden Globe.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons