Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Megan Fox och Machine Gun Kelly har förlovat sig – så gick frieriet till

13 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
megan fox och machine gun kelly
Megan Fox och Machine Gun Kelly har förlovat sig och sagt ja till att vara varandras livet ut. På Instagram får vi ta del av både frieriet och förlovningsringen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Megan Fox – Bästa looksen från röda mattanBrand logo
TV: Megan Fox – Bästa looksen från röda mattan

I nästan två år har vi fått ta del av Megan Fox och Machine Gun Kellys kärlekssaga, för den som hänger med har varit svårt att undgå deras kärlek till varandra. Och den starka kärleken fortsätter, nu har paret förlovat sig!

Här förlovar sig Megan Fox och Machine Gun Kelly

Hela frieriet finns på film, en film som Megan Fox delat med sig av på Instagram. Där ser vi hur MGK går ner på knä och friar till Megan Fox, och hur även hon sätter sig ner på sina knän framför honom, och han trär på en ring på hennes finger. I Instagram-inlägget skriver Megan Fox:

”På något sätt, ett och ett halvt år senare, när vi har gått genom helvetet tillsammans, och har skrattat mer än jag någonsin kunnat föreställa mig, så frågade han om jag ville gifta mig med honom.”

Annons

”Jag sa ja. Och sedan drack vi varandras blod”.

Så ser ringen ut

På sin Instagram visar MGK upp ringen som nu sitter på Megans vänster ringfinger. Och det var väl inte direkt någon som väntade sig att det skulle vara en diskret sådan? Eller?

Den är påkostad, och nog har MGK tänkt till när han valde ut förlovningsringen – och även vad gäller plats att fria på. Han tog henne till den plats som han beskriver att de föll för varandra på.

”Smaragden (hennes födelsesten) och diamanten (min födelsesten) sitter på två magnetiska band av törne som dras mot varandra som två halvor av samma själ och bildar det obskyra hjärtat som är vår kärlek”, skriver han i inlägget när han berättar om ringen.

Foto: Instagram

Se också: 8 saker du inte visste om Megan FoxBrand logo
Se också: 8 saker du inte visste om Megan Fox
Annons