Meadow Walkers ord till pappa Paul på årsdagen för hans död

meadow walker

Det har gått 8 år sedan skådespelaren Paul Walker dog i en trafikolycka. Nu minns dottern Meadow tillbaka på sin far tillika bästa väns liv.
01 december, 2021
2:11

Efter reklamen: Kändisbröllop 2021 – 10 par som gift sig i år

(2:11)

Slå på ljud

Året var 2013 när den då 15-år gamla Meadow Walker förlorade sin pappa Paul i en tragisk trafikolycka. Paul satt i passagerarsätet på en sportbil när föraren, Pauls vän Roger Rodas, körde in i en lyktstolpe i över 150 km/h. Bilen exploderade och både Paul och Roger avled av sina skador.

paul walker

Paul Walker dog den 30 november 2013. Han blev 40 år.

På årsdagen för pappas död i fjol skrev Meadow på Instagram att ”Det är dumt att ha en dag för att minnas sorg. Idag så firar vi all den kärlek och lycka som du gav till oss och världen”.

Nu har ytterligare ett år passerat och den nu nygifta Meadow hyllar sin far igen med ord och bild i sociala medier.

Bebisbild på Meadow Walker med pappa

På Instagram har Meadow postat en bild på sig själv som bebis i pappa Pauls armar. ”Jag älskar och saknar dig oändligt. Idag och alla dagar hedrar jag ditt liv, din kärlek. Och dig, min bästa vän”, skriver Meadow.

Meadow taggar även kontot till Paul Walker Foundation, den välgörenhetsorganisation som stjärnans familj driver i hans minne. I ett inlägg på Instagram beskrivs hur organisationen arbetar med ”allt från att bygga skolor, till att förespråka havsbevarande, till årliga stipendium”.

Paul Walkers bästis på dotterns bröllop

vin diesel och meadow walker på hennes bröllop

Skådisen Vin Diesel hade en av de stora rollerna i Meadow Walkers bröllop.

I oktober i år gifte sig Meadow med sin kärlek Louis Thornton-Allan, 24. På plats för att lämna över Meadow vid altaret fanns Paul Walkers bästa vän, Fast & Furious-kollegan Vin Diesel, 54.

– Vi kunde inte ha föreställt oss att det skulle vara mer perfekt och personligt – och ärligt talat var det lättsamt och enkelt. Louis och jag visste exakt vad vi ville ha från början. Det var ett väldigt intimt firande, berättade Meadow i en intervju med Vogue efteråt.

vin diesel med meadow walker på väg till altaret

Vin Diesel går arm i arm med Meadow Walker fram till altarert. Bröllopet ägde rum på en strand i Dominikanska republiken.

Bilderna från ceremonin visar hur Meadow går med Vin Diesel fram till altaret.

Vin Diesel hyllar Paul Walker

Vin Diesel har också postat ett Instagram-inlägg på årsdagen för Pauls död. Intill en svartvit bild på Meadow i brudklänning och slöja, och hans egen 13-åriga dotter Hania Riley Sinclair som hennes brudtärna, skriver Vin:

”Det har gått åtta år idag... och det går inte en dag som jag inte reflekterar över det brödraskap vi var välsignade med att ha... men det vet du. Tragedier i livet följs alltid av livets välsignelser om du bara är öppen och har tro. Titta på det här fotot Pablo, det kommer att få dig att le”.

Vin skriver att ”ängeln Meadow” bad hans dotter om att bli hennes brudtärna.

”Mina barn säger alltid till mig att farbror Paul är med dig pappa, alltid... och jag vet i mitt hjärta att de har rätt. Saknar dig Pablo…”, skriver Vin som själv har tre barn, varav ett är döpt till Pauline i Paul Walkers minne.

Källa: People

Foto: TT, Instagram