Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Matt LeBlancs dotter har vuxit upp – så lever hon idag efter sjukdomen

23 jun, 2021 
AvJessica Rådne
matt leblanc och marina leblanc
Marina LeBlanc, dotter till Vänner-stjärnan Matt LeBlanc, föddes med en svår form av barnepilepsi som hon sedan växte ifrån. Idag är Marina LeBlanc på väg in i vuxenlivet. Så lever hon nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 ögonblick vi aldrig glömmer från VännerBrand logo
10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner

År 2004 sändes det sista avsnittet av Vänner och Joey Tribbiani-skådisen Matt LeBlanc gick in i en ny roll, den som pappa åt sin och ex-frun Melissa McKnights nyfödda dotter Marina Pearl LeBlanc.

Marinas första tid i livet var kämpig då hon led av en svår variant av barnepilepsi, kallad fokal kortikal dysplasi (FCD). Det medicinska tillståndet gjorde att hon ofta svimmande av som bebis innan det lyckligt nog vände, och hon växte ifrån sin sjukdom.

Matt har genom åren varit fåordig kring sin dotter, men i samband med återföreningen av Vänner har intresset kring skådespelarens barn väckts på nytt. Här är vad vi vet om 17-åriga Marinas liv idag.

Annons

Marina LeBlancs två halvsyskon på mammas sida

I en intervju med People från 2016 besvarade Matt LeBlanc frågan om vad hans då 12-åriga dotter Marina har för intressen:

– Hästar och Rihanna. Så det är mina intressen också! svarade Matt skämtsamt och tillade:

– Inför sin födelsedag i år sa hon ”Jag vill att du ser till att Rihanna dyker upp”. Och jag sa, ”Jag är på den bollen, absolut”.

Marina är Matt LeBlancs enda barn. Hon har två halvsyskon på mamma Melissas sida, Jacqueline, 26, och Tyler, 30 – som Matt även ser som sina egna.

– Jag är stolt över henne, hon är jätteduktig, sa Matt till People när Jacquelines designstudier kom på tal. Om Tyler sa han:

– Han är ljudtekniker och jobbar i en inspelningsstudio.

Matt LeBlanc visade dottern scener ur Vänner

Marina var länge för liten för att uppskatta sin pappas livsverk Vänner. Under återföreningen beskrev Matt hur han på senare år visat henne valda delar ur serien.

Annons

– Scenen med (Ross) läderbrallor var på tv härom dagen när jag och Marina åt middag i köket. Jag sa till min dotter ”Kolla på detta, detta är roligt”, och det var riktigt, riktigt roligt att se.

I tidigare intervjuer har Matt berättat om hur Marina gärna vill veta mer om Vänner.

– Hon älskar att ställa mig frågor om programmet. Hon säger saker som ”Hände det där på riktigt? Åt du verkligen det där? Ååh, du åt det där som låg på golvet? Du är så rolig, pappa”.

Matt har även beskrivit sin dotter som ”pappas flicka”.

– Hon kan linda mig runt sitt lillfinger. Jag är maktlös, sa han 2014.

Att far och dotter har ett starkt band går inte att ta miste på. De har ibland dykt upp ihop på röda mattan, som här, en bild från 2014:

matt och marina leblanc på röda mattan
Sådan far, sådan dotter – Marina LeBlanc poserar vant på röda mattan.

På Instagram fick vi nyligen se Marina och Matt posera ihop i en selfie:

marina och matt leblanc tar en selfie
Marinas selfie med pappsen.

Foto: Instagram, Pinterest

Källa: People, HITC, Just Jared

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons