Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Mark Zuckerbergs svar på den här Facebook-kommentaren är helt perfekt

04 jan, 2016 
AvJoel Linde
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Posted by Mark Zuckerberg on Sunday, January 3, 2016

Facebooks grundare, Mark Zuckerberg, kan några dagar in på 2016 redan ha levererat årets bästa svar på tal.

Under söndagskvällen skrev han ett inlägg på sin privata Facebookprofil om hur han har satt upp mål för att utmana sig själv att lära sig nya saker om världen och träffa nya människor. Inlägget har gillats har delats hundratusentals gånger, och en kvinna skrev en kommentar som också kom att få mycket uppmärksamhet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Kvinnan skriver att hon alltid uppmanar sina barns döttrar att dejta nörden i skolan, ”eftersom han kan visa sig bli en Mark Zuckerberg.”

kommentar-facebook

Kommentaren gillades tusentals gånger, men svaret hon fick av Mark Zuckerberg blev ännu mer uppskattat.

Annons

”Det vore ännu bättre att uppmuntra dem till att *vara* nörden i skolan så att de kan bli nästa framgångsrika uppfinnare!”

kommentar-mark-zuckerberg-facebook

För några månader sedan lovade han och frun Priscilla Chan att skänka bort 99 procent av sina aktier, motsvarande 391 miljarder kronor, till välgörenhet, för att göra världen mer jämlik och till en bättre plats för kommande generationer.

”Every year, I take on a personal challenge to learn new things and grow outside my work at Facebook. My challenges in…”

 

Läs också: Celine Dion tolkar Adeles Hello – och resultatet är magiskt

Annons