Marie Serneholt väntar tvillingar – läs hennes fina ord

Marie Serneholt väntar tvillingar tillsammans med nya kärleken Fredric. Bara tre månader efter kärleksavslöjandet.
26 mars, 2018

Programledaren Marie Serneholt, 34, visade i slutet av 2017 upp sin nya kärlek på sociala medier trots att hon tidigare varit privat kring hennes kärleksrelationer. Hennes nya kärlek heter Fredric Palmqvist och paret verkar ha fallit handlöst för varandra. Det var i julas som de visade upp sin kärlek för omvärlden med en pussbild på Instagram.

Nu har deras förhållandet tagit nästa steg. Under lördagen avslöjade Marie på sin Instagram att hon är gravid, hon och kärleken ska bli föräldrar.

Väntar tvillingar

”Livet är verkligen fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den vackraste överraskningen av alla”, skriver hon på sin Instagram.

Inte nog med att de fått den mest fantastiska överraskningen någon kan önska. Utan det är dubbel glädje för paret, de väntar tvillingar.

”Vi ska bli föräldrar till inte bara ett utan TVÅ fantastiska små bebisar senare i år. Yep, vi väntar tvillingar”, skriver programledaren.

Tidigare har Marie varit tillsammans med artisten Johan Gunterberg, 29, och Eurovision-vinnaren Måns Zelmerlöw, 31, som också väntar sitt första barn under året.

Läs mer:

Här visar Sanna Lundell upp gravidmagen för första gången

Anja Forsnor om gravidhetsen: ”Sluta fråga och sluta snoka”

Foto: IBL